Τελευταια Νεα

7 Δεκ 2015

Ισόπαλο του ντέρμπι του Κεραυνού Ποταμούλας με την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου

Ισόπαλο με σκορ 2 - 2 έληξε το ντέρμπι του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας ανάμεσα στον Κεραυνό Ποταμούλας και την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό, είχε ανατροπές, γκολ, δοκάρι, αποβολή κα συναρπαστική εξέλιξη. Οι "πρόσφυγες" έλεγχαν το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με τεράστια ψυχικά αποθέματα ισοφάρισαν δείχνοντας να ελέγχουν αυτοί το παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Μπουρλή που πέρασε άουτ. Η ΑΕΚ πήρε τα ηνία στη συνέχεια και στο 15΄ ο Μικρόπουλος έπιασε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα οι "πρόσφυγες" πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Αυγέρης εκτέλεσε φάουλ, ο Ζίγκος δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Αντωνόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 33΄ ο Μουρτζιάπης έκανε σέντρα σουτ με τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και στο 44΄ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Ευθυμίου εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Κεραυνού, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0 - 2.
Οι γηπεδούχοι ήταν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 48΄ όταν ο Μουρτζιάπης βρέθηκε τετ α τετ με το Μπαλάσκα, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση. Τελικά τα κατάφεραν στο 58΄ όταν ο Τσιλιμαντός κέρδισε πέναλτι και ο Μπουρλής που ανέλαβε την εκτέλεση νίκησε το Μπαλάσκα κάνοντας το 1 - 2. Πέντε λεπτά αργότερα ο σκόρερ του Κεραυνού εκτέλεσε φάουλ και ο Καρασάββας με κεφαλιά έκανε το 2 - 2. Στο 73΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Ροδίτης είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν, η ΑΕΚ ήταν καλά οργανωμένη στην άμυνα και σε δύο περιπτώσεις μπορούσε να "αποδράσει" με το "τρίποντο". Στο 80΄ το σουτ του Χριστογιάννη έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 85΄ ο Ζίγκος απέκρουσε το φάουλ του Αυγέρη.
Το τελικό 2 - 2 αφήνει και τις δύο ομάδες με μια μικρή πικρία. Την ΑΕΚ γιατί είχε το μεγάλο προβάδισμα στο ημίχρονο και τον Κεραυνό γιατί πίστεψε στην ολική ανατροπή, αλλά δεν την κατάφερε όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ (Πάνος Ασπρογιάννης): Ζίγκος, Παπαθανάσης Κ. (69΄ Κακαβάς), Τηγανίτας, Τσιλιμαντός, Παπαθανάσης Ε., Σοφρώνης, Καρασάββας (74΄ Λιάπης), Φλώρος, Μουρτζιάπης, Μπουρλής, Σωτηρίου Γ. (46΄ Καππής).

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Αποστόλης Μπαλτούμας):
Μπαλάσκας, Καρδαράς, Αυγέρης Χ., Χολιασμένος, Αντωνόπουλος, Ροδίτης, Μικρόπουλος, Μαντόγλου, Ευθυμίου (90΄ Σαπλαούρας), Χριστογιάννης, Νικολόπουλος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.