Τελευταια Νεα

7 Δεκ 2015

Κέρδισε η εμπειρία...Αετός Σταμνάς - Ακαδημία Ναυπάκτου 3 - 0

Νίκη για τον Αετό με το ευρύ 3-0 απένατι στην νεανική ομάδα της Ακαδημίας Ναυπάκτου. Η ομάδα του Κώστα Τάκου μπήκε πιο επιθετικά και κατάφερε να προηγηθεί στο σκόρ μόλις στο 7′ με κεφαλιά του Γαβριήλ Τσιλιπάνου. Στη συνέχεια οι μικροί της Ακαδημίας κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα αλλά επιθετικά ήταν εντελώς ακίνδυνοι, δημιουργώντας την πρώτη τους καλή στιγμή στο 44′ όταν σε σέντρα του Χαντζάρα, ο Ράικος πιάνει την κεφαλιά και ο Σαμαράς με την άκρη των δακτύλων διώχνει σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο μοτίβο με τους μικρούς της Ακαδημίας να έχουν την υπεροχή στο χώρο του κέντρου αλλά να μη μπορούν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που με αντεπιθέσεις πέτυχαν άλλα δύο γκόλ και δημιούργησαν και κάποιες καλές φάσεις για να αυξήσουν τον δείκτη του σκόρ.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκόλ.

7′ ΓΚΟΛ. Σέντρα απο δεξιά ο Γαβριήλ Τσιλιπάνος ψηλότερα απο όλους στη μικρή περιοχή πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Ασημακόπουλου ανοίγοντας το σκόρ.
22′ Καλή κεφαλιά του Ζήση διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Ασημακόπουλος.
31′ Εκτέλεση φάουλ απο το Ζήση με συρτό σούτ δίπλα στο κάθετο δοκάρι πέφτει και διώχνει σε κόρνερ ο Ασημακόπουλος.
39′ Ο Μάλι κερδίζει μια κόντρα και φεύγει στην αντεπίθεση, φτάνοντας στο ύψος της περιοχής σουτάρει με τον Ασημακόπουλο να αποκρούει.
41′ Αντεπίθεση και σέντρα του Ζήση με το Μάλι να πιάνει την κεφαλιά άουτ.
44′ Σέντρα του Χαντζάρα ο Ράικος πιάνει την κεφαλιά και ο Σαμαράς με την άκρη των δακτύλων πετάει τη μπάλα κόρνερ.
55′ Σούτ του Τσουκαλά η μπάλα δίπλα στο δοκάρι άουτ.
70′ ΓΚΟΛ. Ο Γαντζούδης ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Φούντας Α.Κ. και γράφει το 2-0
79′ Σέντρα απο αριστερά διαγώνιο σούτ του Ρισβά η μπάλα φεύγει άουτ.
85′ ΓΚΟΛ. Αντεπίθεση απο αριστερά με το Φούντα Α.Κ. να πλασάρει εύστοχα απο το ύψος της περιοχής γράφοντας το 3-0.

Διαιτητές: Γκιάφης, Καλύβας, Μωραίτης

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ: Σαμαράς, Σούτας, Φούντας Α.Δ., Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Γαντζούδης, Mάλι (77′ Γρηγοράκης), Tσοπανάς, Ζήσης (68′ Lilas), Φούντας A.K., Κουκουγιάννης (84′ Ζωγράφος).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ:
Ασημακόπουλος, Τσουκαλάς, Γιαννιάς, Χαντζάρας, Κονιδάς, Γεωργακόπουλος, Ξάνθης (56′ Καραδήμας), Βάσος, Κατσάμπας (67′ Ρισβάς), Κατσικάς, Ράικος.

πηγή: agrinio24.com
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.