Τελευταια Νεα

30 Νοε 2015

Παρέμεινε τρίτος με τριάρα ο Ιδομενέας

Με σκορ 3 - 0 επιβλήθηκε ο Ιδομενέας Εμπεσσού της Μεδεών Κατούνας και πηγαίνει χωρίς βαθμολογικές απώλειες στο τοπικό ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Α.Ε. Βάλτου. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μπάμπη Κολύδα παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας 20 βαθμούς, ενώ η Μεδεών είναι στην 9η θέση με 12 βαθμούς.
Η ομάδα του Ιδομενέα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 9ο λεπτό ο Τύμπας βγήκε τετ α τετ με το Μπουμπούλη αλλά ο τελευταίος απέκρουσε τη μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε θέση για γκολ με το Μπρούμο αλλά αυτός έστειλε τη μπάλα αρκετά άουτ. Στο 13ο λεπτό ο Ιδομενέας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουμπούλη. Στο 26ο λεπτό η ομάδα του Ιδομενέα κατάφερε να ανοίξει το σκορ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Λαγοπάτη. Στο 30ο λεπτό μετά από συνδυασμό του Φάνη Τρυφέρη με το Δημήτρη Τύμπα ο τελευταίος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Καρακασίδης έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει καθώς η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Η πίεση συνεχίζονταν από τους γηπεδούχους με αρκετές κερδισμένες μάχες στο κέντρο του γηπέδου που δεν επέτρεπαν στην ομάδα της Κατούνας να απειλήσει. Στο 41ο λεπτό από κόρνερ του Τύμπα, ο Φάνης Λαγοπάτης  έπιασε την κεφαλιά αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει. Στο 43ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Ιδομενέα καθώς ο Μπρούμος ξανά, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι από την εστία του Καραβασίλη έκανε το σουτ και τον ανάγκασε σε απόκρουση, η οποία έστειλε την μπάλα κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 47ο λεπτό ο Φάνης Λαγοπάτης, ύστερα από πάσα του Κυτούγια πλάσαρε και έκανε το 2-0. Αμέσως μετά τη σέντρα, η ομάδα του Ιδομενέα έκλεψε τη μπάλα ο Καρακασίδης έκανε το σουτ και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπουμπούλη. Στο 59ο λεπτό ξανά ο Καρακασίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, τετ α τετ με το Μπουμπούλη αλλά δε μπόρεσε να πλασάρει όπως ήθελε δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο τερματοφύλακα να σώσει το γκολ. Κάτι που όμως δεν κατάφερε δυο λεπτά αργότερα πάλι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Δημήτρη Λαγοπάτη η μπάλα πέρασε και κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ αυτής της συνάντησης. 

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ (Μπάμπης Κολύδας): Καραβασίλης, Τρυφέρης Θ., Λαγοπάτης Δ. (80’ Αφαλωνιάτης), Παππάς Α., Ρεγκούτας Θ., Ζήμος Θ., Λαγοπάτης Θ. (75’ Πλάτανος), Κυτούγιας, Καρακασίδης (65’ Λαγοπάτης Π.), Τρυφέρης Κ., Τύμπας.

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (Γιώργος Λιότσος): Μπουμπούλης, Γουρουνάς, Θεοδωρέλος, Ζωγάκης (60’ Ζαρκαδούλας), Μαυρομάτης, Μπακαδήμας, Τζαβίδης (58’ Μούχας), Λιότσος Β., Μπρούμος (70’ Πατούλης), Λιότσος Μ., Τατσέλος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.