Τελευταια Νεα

15 Μαΐ 2015

Προπόνηση σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα ο ΠΑΟΚ Καλυβίων



Tελευταία προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα ο ΠΑΟΚ Καλυβίων στο γήπεδο Αγγελοκάστρου, που διαθέτει πλαστικό τάπητα, δυο εικοσιτετράωρα πριν τον αγώνα play off της Β΄ κατηγορίας,  με την ομάδα του Ηρακλής Αστακού...
Ο προπονητής Λεωνίδας Ζαχαράτος έκανε ασκήσεις με μπάλα, στους παίκτες του, ενώ δοκίμασε κάποια συστήματα τακτικής με επιθετικό προσανατολισμό.
Η ομάδα των Καλυβίων δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ή τιμωριών για τους δύο κρίσιμους αγώνες μπαράζ που ακολουθούν, με Ηρακλή και Αλικυρναϊκό, για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΝΑ και θα διεξαχθούν στο γήπεδο Νεοχωρίου.
Στις προπονήσεις επέστρεψε μετά από 1,5 μήνα και ο Λ. Καραλής, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και με την εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα στον δύσκολο στόχο της.
Προπονητής και παίκτες δείχνουν να υπολογίζουν τους αντιπάλους τους αλλά δεν τους φοβούνται και σίγουρα θα προσπαθήσουν και στα δύο παιχνίδια, με όλες τους τις δυνάμεις, να πετύχουν  το ¨όνειρο¨ της ανόδου!
Για τον αγώνα ΠΑΟΚ- Ηρακλής Αστακού που θα γίνει στο Νεοχώρι, την Κυριακή 17-05-2015 στις 5 το απόγευμα, κληρώθηκαν οι διαιτητές, Γκιάφης,  Τριανταφύλλου , Ροδάτος, υπεύθυνος Ασφαλείας θα είναι ο κ. Κανταρέλος και Παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Κωνσταντίνου.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.