Τελευταια Νεα

13 Μαΐ 2015

"Εννιάψυχη" η Δόξα... παρέμεινε με ισοπαλία στην Α΄ ΕΠΣΝΑ

Στο ένατο φετινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων Δόξα Καινουρίου και Άρης Αιτωλικού αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1 - 1. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Καινουριώτες έμειναν στην Α΄ ΕΠΣΝΑ, ενώ οι "νησιώτες" υποβιβάστηκαν στη Β΄ Κατηγορία. Η Δόξα προηγήθηκε στο 7΄ με φάουλ του Καρρόπουλου και ο Άρης ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα με σουτ του Γιώργου Φράγκου μετά από σέντρα του Καρέτσου. Ο Άρης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 75΄ με σουτ του Ζηνεμπή στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ προς το τέλος προσπάθησε να απειλήσει χωρίς όμως να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ.

Περισσότερα σε λίγο...
« PREV
NEXT »

10 σχόλια

  1. ante geiaaaaaaa arianoi pelates....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη έγινε ''νησιώτες'' σας έριξε κατηγορία ο γκορογιας ο μπισμπικης κ ο πλανης....Αρη γερά στην Β ειναι καλααααα.....μπράβο ρε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΡΑΑΑΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στους "μπέμπηδες".Στον 'Αρη εύχομαι του χρόνου δυνατός και πάλι στην Α'.Είναι ντροπή δύο ιστορικά σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας να δίνουν αγώνα μπαράζ για παραμονή στην κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Koitaxte na exoume episkepseis sto xorio sas. Kserete eseis ekei sthn ekklhsia pou arazete. Ante pou grafete grafete k sta 10 metra den sas exoume dei pote. Synexiste to

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα ανώνυμε φίλε του Άρη.Εύχομαι η ομάδα σου να σου φέρνει μόνο χαρές γιατί αυτή είναι η ζωή.Καλύτερα να έρθεις στο Καινούργιο τώρα που θα καλοκαιριάσει για να πιείς μία μπύρα παρά για τσακωμούς .

      Διαγραφή
  5. Σας είπα μην βγάζετε γλώσσα και δεν με ακούγατε. Οι μπέμπηδες απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι έχουν ψυχή!!! Κρίμα που δεν θα είστε και του χρόνου να παίξουμε κανένα ματσάκι ρε παιδιά, πλάκα είχε. ....Α με την συγχώνευση τελικά τι κάνατε......?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ εισαι που παρακαλουσες να φυγεις απο το γηπεδο της αμφιλοχιας;;;;

      Διαγραφή
    2. Den exo kanena thema na ertho gia mpyra k na katsoume k mazi... Alla to thema einai oti autoi pou vgainoun k grafoun k prokaloun ekthetoun tous upoloipous k stin diskolh stigmh einai autoi pou kanoun piso. Na tous peite na hremhsoun gt exei o kairos gurismata..

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ φίλε ,
      Σε όλες τις ομάδες , αθλητικές ή μη ,υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν καλά και κακά μέλη.
      'Οπως υπάρχουν από το Καινούργιο ,υπάρχουν και από το Αιτωλικό - οι ανεπιθύμητοι δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά-.Στην περίπτωση που έρθεις μαζί με 10-15 φίλους και δείρεις 10 -15 ποιά θα είναι η ευχαρίστηση σου;Ζήσε τη ζωή σου με φίλους,γυναίκες,την οικογένειά σου η οτιδήποτε αγαπάς.-τον Άρη -στην προκειμένη περίπτωση και άσε όλα τα υπόλοιπα.
      Καλό απόγευμα.

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.