Τελευταια Νεα

21 Μαΐ 2015

Οι «ζέβρες» επέστρεψαν



Την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ πανηγύρισε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΠΑΟ Καλυβίων. Η ομάδα του Λεωνίδα Ζαχαράτου κέρδισε με 2 – 1 τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά, κατέκτησε την πρώτη θέση στα μπαράζ των δευτεραθλητών της Β΄ Κατηγορίας και επέστρεψε στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. «Χρυσοί» σκόρερ για τον ΠΑΟΚ οι Νίκος Μυλωνάς και Σωτήρης Τασούλης με τους πανηγυρισμούς να ξεκινούν με τη λήξη του αγώνα και να συνεχίζονται στην πλατεία των Καλυβίων.

Η ομάδα του Λεωνίδα Ζαχαράτου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Νίκου Μυλωνά. Το γκολ αυτό ουσιαστικά έφερε τον ΠΑΟΚ στην Α΄ Κατηγορία με την ομάδα των Καλυβίων να έχει τον έλεγχο στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στη συνέχεια οι παίκτες του Αλικυρναϊκού ανέβηκαν, είχαν κατοχή, όμως δεν απείλησαν τον Ανδριόπουλο με το 1 – 0 να παραμένει στο ημίχρονο. Η μεγάλη ευκαιρία του Αλικυρναϊκού χάθηκε στο 47΄ όταν ο Αχτύπης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ανδριόπουλο σε τετ α τετ. Στο 51΄ ο Τασούλης έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο πέρασε τους αντιπάλους του και με ιδανικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιώλη για το 2 – 0. Η ομάδα του Αγίου Θωμά πίεσε στη συνέχεια είχε ευκαιρίες με Αχτύπη και Αθανασόπουλο με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 63΄ και στο 73΄ ο Βασιλείου με πέναλτι μείωσε σε 2 – 1. Δύο λεπτά αργότερα ο Ανδριόπουλος έκανε μεγάλη απόκρουση σε πλασέ του Αθανασόπουλου και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ κράτησε τη νίκη που τον έφερε στην Α΄ Κατηγορία. Ο Αλικυρναϊκός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 86΄ αποβλήθηκε ο Τσαλαφούτας.

Το τελικό σφύριγμα του Ματσούκα βρήκε τους παίκτες της ομάδας των Καλυβίων να πανηγυρίζουν την άνοδο, ενώ στον Αλικυρναϊκό όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή Αστακού, όπου με νίκη ή ισοπαλία η ομάδα θα κατακτήσει την άνοδο στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Λεωνίδας Ζαχαράτος): Ανδριόπουλος (79΄ Ζαρκαβέλης), Καρασάββας, Γαλλιάς, Μυλωνάς Ν., Πεσλής, Πύθουλας, Μυγδάκης, Μυλωνάς Ι., Αρκουμάνης (56΄ Διονυσάτος), Τσάμης (69΄ Ζαχαράτος), Τασούλης.  



ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (Σταμάτης Σαρρής): Τσιώλης, Τσαλαφούτας, Ψαθάς (64΄ Κέσκος), Γιαννόπουλος, Καρβέλης, Κάκκος, Βασιλείου, Μπαλαμπάνης (74΄ Δενδρινός), Αθανασόπουλος, Αχτύπης, Τριφιάτης (70΄ Μπούζας).

φωτογραφία: www.kalyvia.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.