Τελευταια Νεα

21 Μαΐ 2015

Έμεινε ζωντανή με Γκάτση



Με ένα γκολ του Βαγγέλη Γκάτση στο 57ο λεπτό η Α.Ε. Μεσολογγίου κέρδισε με 1 – 0 το Σκουφά Κομποτίου, παρέμεινε δύο βαθμούς πίσω από τον Αχέροντα Καναλακίου και έμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική. Η Α.Ε.Μ. για ένα ακόμα παιχνίδι έπαιξε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό της, έχασε ευκαιρίες και κρατάει το πολύτιμο «τρίποντο».
Το πρώτο ημίχρονο ήταν «μονόλογος» για την Α.Ε.Μ., όμως άλλες φορές η αστοχία και άλλες ο Παπαχρήστος δεν της επέτρεψαν να σκοράρει. Γαβρίνας, Γκάτσης και Μιχαλόπουλος είχαν σημαντικές ευκαιρίες, όμως το μηδέν παρέμεινε και άγχωνε την Α.Ε.Μ., την ώρα που ο Αχέροντας είχε εύκολο απόγευμα και είχε «καθαρίσει» από το πρώτο μέρος το παιχνίδι με το Ευπάλιο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κανονιέρηδες» μπήκαν αποφασισμένοι και στο 57΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου ο Πέκεζ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Γκάτσης με δεύτερη κεφαλιά νίκησε τον Παπαχρήστο και έκανε το 1 – 0. Τα πράγματα φάνηκαν να γίνονται πιο απλά στο 71΄ όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πέτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Α.Ε.Μ. είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο τέρμα, αλλά δεν τα κατάφερε και λίγο έλειψε να το πληρώσει στο 89΄ όταν ο Κυριάκης με φάουλ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Τελικά το 1 – 0 παρέμεινε και πλέον η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου καλείται να περάσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Ευπαλίου και να πάει στο Καναλάκι για τον τελικό ανόδου με τον τοπικό Αχέροντα.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Πασπαλιάρης Γ., Γαρούφης, Μακρής, Μιχαλόπουλος, Γκάτσης, Γαβρίνας, Νικολόπουλος, Πέκεζ (85΄ Κοκώνης).

ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Γιώργος Γιάννος): Παπαχρήστος, Τσιγαρίδας, Καψάλης, Τσόλκας, Πέτσας, Νάσιος, Κυριάκης, Νταλάκας Α. (83΄ Καπέλος), Τσιφλίδης (58΄ Λύτος), Νταλάκας Γ., Τσίρος (73΄ Μήτσος).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.