Τελευταια Νεα

18 Οκτ 2014

Ναυπακτιακός express...Πέρασε με 1-3 από τον Ομηρο

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Ναυπακτιακός μέσα στο Νεοχώρι επί του Ομήρου με σκορ 1-3.
Τo φιλμ του αγώνα :
25΄Σέντρα Ανδριτσόπουλου κεφαλιά του Θωμόπουλου εντυπωσιακή απόκρουση του Ζέρβα.
28’Σέντρα του Θωμόπουλου σουτ στη κίνηση του Μ. Βρουσάι έδιωξαν πάνω στη γραμμή του Ομήρου
Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Ναυπακτιακός που πέρασε νικηφόρα από το Νεοχώρι με σκορ 1-3.
Το φίλμ του αγώνα:
29’ Γκοοολ 0-1 Σουτ του Θανασιού μέσα από τη μεγάλη περιοχή αποκρούει ενστικτωδώς ο Ζέρβας η μπάλα πηγαίνει ξανά προς το Θανασιό ο οποίος ανατρέπεται καθαρά από τον Καβαλιέρη και σφυρίζεται πέναλτι. Ο Καραγιάννης εκτελεί το πέναλτι και 0-1.
35’ Γκοοολ 0-2 Ολέθριο λάθος του Στραβοδήμου γυρίζει απρόσεκτα τη μπάλα στο τερματοφύλακα του και ο Καραγιάννης προλαβαίνει την έξοδο του Ζέρβα και στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.
43’ Σουτ του Καραγιάννη στη δεξιά γωνία αποκρούει ο Ζέρβας
45′ Σουτ του Θανασιού στο οριζόντιο δοκάρι
56′  Κόρνερ Καλύβα κεφαλιά Μπαλαούρα η μπάλα άουτ
65′ Ο Αγγέλλης μέσα στη μεγάλη περιοχή με κεφαλιά προλαβαίνει την έξοδο του Ανδρεόπουλου που τον ανατρέπει και κερδίζζει πέναλτι.  Ο Καλύβας εκτέλσε το πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ
70’ Γκοοολ 0-3 Εντυπωσιακή ενέργεια του Μ. Βρουσάι που αποφεύγει με προσποίηση το τελευταίο αμυντικό του Ομήρου και από κοντά με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.
80′ Γκοοολ 1-3 Ο Καζανάς ανατρέπει τον Καβαλιέρη και κερδίζει πέναλτι.  Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Καβαλιέρης  και κάνει το 1-3.
85′ Ο Καραγιάννης ύστερα από ασίστ του Βρουσάι λίγο κάτω από το κέντρο πλασάρει έχοντας απέναντι του μόνο το Ζέρβα και στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.
Όμηρος Νεοχωρίου (Δημήτρης Θεοδοσίου) :Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Στραβοδήμος(46′ Βαλτογιάννης Κ.), Αλεξόπουλος, Τσάμης, Σαμψωνας(46′ Βαλτσογιάννης Σ.),Λαγός (59′ Φούντας λ.τ.), Καλύβας, Αγγέλλης , Καβαλιέρης.
Ναυπακτιακός Αστέρας (Σταύρος Σταύρου): Ανδρεόπουλος , Καζανάς , Δημόπουλος,Ζαχαρόπουλος, Θεοχάρης Θωμόπουλος, Καραγιάννης(86’Σιαμάς), Θανασιός, Ψυχογιός(69′ Καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος(66’ΜιχΒρουσάι), Βρουσάι Μ.
http://www.nafpaktianews.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.