Τελευταια Νεα

18 Οκτ 2014

Δεν "χ"άρηκε κανείς

Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο γήπεδο Παναιτωλίου ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου και ο Αετός Σταμνάς ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.
Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις και για τις δύο ομάδες με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε μία και μοναδική ευκαιρία και αυτή από τους γηπεδούχους όταν ο Κοντοπάνος ξεκίνησε μια κούρσα από τα αριστερά της άμυνάς του και από την γωνία της μεγάλης περιοχής έπιασε σουτ που κατέληξε άουτ.

Στο 82' η ομάδα της Σταμνάς βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μπαλάφα που έκανε το σουτ άουτ. Στο 86' σουτ του Κοντοπάνου πέρασε άουτ και στο 90' κεφαλιά του Ντίνου είχε την ίδια κατάληξη.
Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Κώστας Τάκος): Κατσαβοχρήστος, Πανταζή, Καμπρακόπουλος, Ντίνος, Γαρούφης, Τάκος (73' Τσοπανάς), Tzamalis, Κατσιμάρης, Κοντοπάνος, Βδουκάκης (82' Ζωγράφος), Αλπένζος (989' Μπουκουβάλας)
Αετός Σταμνάς (Παναγιώτςη Βάρας - Βασίλης Παστρωμάς): Σπυρόπουλος, Μπούρος, Χόντος, Φράγκος, Τσιλιπάνος Γ., Μπαλάφας Φ., Φραγκούλης, Ασπρογιάννης, Κουκουγιάννης (65' Κοκοσούλας), Κουσκούνης (70' Φράγκος), Παστρωμάς

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.