Τελευταια Νεα

27 Σεπ 2014

Ποιό ουσιαστικός ο Ναυπακτιακός...1-0 τη Φλόγα

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής χρονιάς στην Α' ΕΠΣΝΑ ο Ναυπακτιακός Αστέρας κέρδισε με 1-0 τη Φλόγα Παλαιομάνινας στο γήπεδο του Δοκιμίου. Ποιό ουσιαστική η ομάδα του Ναυπακτιακού εκμεταλλεύτηκε τελικά τις ευκαιρίες που είχε φτάνοντας  στη νίκη απέναντι σε μια Φλόγα που πλήρωσε την αστοχία της. Μοιραίος για την ομάδα της Φλόγας ο Σωτήρης Κόκκαλης ο οποίος έχασε πέναλτι στο 88' και κλασική ευκαιρία στο 94'. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ναυπακτιακός μπήκε ποιό δυνατά και έχασε δύο ευκαιρίες με σουτ του Ανδριτσόπουλου στο 8' και στο 9' που πέρασαν άουτ. Η Φλόγα απάντησε στο 11'  με σουτ του Κόκκαλη που μπλόκαρε ο Ανδρεόπουλος. Στο 15' πάσα του Καντάνη στον Ξευγένη πρόλαβαν και έκοψαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Ναυπακτιακού και στο 25' σουτ του Τζουλιάνο έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 27' μετά από πάσα του Τζουλιάνο ο Κόκκαλης έπιασε το πρώτο σουτ που κόντραρε και στο δεύτερο ο Ανδρεόπουλος απομάκρυνε με τα πόδια. Οι τελευταίες δύο φάσεις στου πρώτου ημιχρόνου ανήκαν στο Ναυπακτιακό με τον Ψυχογιό στο 37' να πλασάρει άουτ μετά από πάσα του Καραγιάννη και στο 42' σουτ του Ψυχογιού έδιωξε σε κόρνερ ο Ρόκκος.
Στο 51' μετά από ατομική προσπάθεια σουτ του Ξευγένη πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Καζανά ο Καραγιάννης με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκκου. Στο 55' το σουτ του Μάριου Βρουσάϊ πέρασε ελάχιστα άουτ. Στα τεέυταία λεπτά του παιχνιδιού η Φλόγα κυριάρχησε χωρίς όμως να παραβιάσει την εστία του Ανδρεόπουλου. Στο 73' μετά από σέντρα του Κουρσάρη ο Κόκκαλης έπιασε κεφαλιά και ο Ανδεόπουλος μπλόκαρε στη γωνία του. Στη συνέχεια η Φλόγα είχε ευκαιρία με τον Βαγγέλη Κοκώνη να πιάνει άσχημα κεφαλιά από κοντινή απόσταση και στο 88' ο Ξευγένης ανατράπηκε από τον  Ζαχαρόπουλο μέσα στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόκκαλης που όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 94' στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κουρσάρης έβγαλε τη σέντρα και ο Κόκκαλης έπιασε την κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ. 
Το τελικό σφύριγμα του Βασίλη Παναγιωτόπουλου βρήκε τον Σταύρο Σταύρου και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη με τον τεχνικό του Ναυπακτιακού να χαιρετάει και να συγχαίρει έναν - έναν τους παίκτες της ομάδας του αλλά και της αντίπαλης. 

Φλόγα Παλαιομάνινας (Ανδρέας Κονδύλης): Ρόκκος, Καλοκαίρης (85' Τραγουλιάς), Κοκκώνης, Κουρσάρης, Καρτσακλής, Καντάνης, Τζουλιάνο (76' Μακρής), Ζαχαράκης (97' Παπαδόπουλος), Κόκκαλης, Καρίμπας, Ξευγένης.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Σταύρος Σταύρου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Μιχ.Βρουσάϊ, Χατζηανδρέου, Θεοχάρης, Ζαχαρόπουλος, Καραγιάννης, Θανασιός (88' Δημόπουλος), Ψυχογιός (77' καλαβρουζιώτης), Ανδριτσόπουλος (92' Σιαμάς), Μάριος Βρουσάι.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.