Τελευταια Νεα

27 Σεπ 2014

Άνετη επικράτηση Ομήρου

Ανετα επικράτησε ο Ομηρος στο Νεοχώρι επί του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα με σκορ 3-0. Το 1-0 έγινε στο 34' όταν ο Λαγός μπήκε από δεξιά και στο ύψος της μικρής περιοχής έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Σαμψώνας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Προηγουμένως στο 25' η ομάδα του Θέρμου έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί όταν το σουτ του Τίμπα από πλάγια και δεξιά μέσα στην περιοχή απέκρουσε ο Λιαπίκος. Στο 75' ο Ομηρος διπλασίασε τα τέρματά του όταν  ο Σεραφίγγος βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Αγγέλη, αυτός με τακουνάκι πέρασε την μπάλα πάνω από τον αμυντικό και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 3-0 έγινε στο 85' όταν ο Φούντας έκανε από δεξιά τη σέντρα και ο Τσάμης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ομηρος Νεοχωρίου (Δημήτρης Θεοδοσίου): Λιαπίκος, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Βαλτογιάννης Κ., Κάκκος (82' Αλεξόπουλος), Τσάμης, Λαγός (82' Φούντας), Καλύβας, Σαμψώνας, Αγγέλης, Βαλτογιάννης Κ. (74' Σεραφίγγος)
Νέος Θέρμιος Απόλλων (Γιάκος - Κοντός): Κούντρας, Μπρόσκα (56' Κόης), Στεργίου, Ράπτης, Μπέσσας (79' Ξενάκης), Κοκώνης Ε., Κοκώνης Κ., Παπστέλιος, Μερσιώτης, Κόκκοτος Αδ., Τίμπας (85' Ζέλα)
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.