Τελευταια Νεα

27 Σεπ 2014

Συνέχισε τις ανατροπές η ΑΕΜ

Και στην δεύτερη αγωνιστική της Α' κατηγορίας η Α.Ε.Μεσολογγίου ανέτρεψε το εις βάρος της σξορ και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ολα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αετό Σταμνάς να είναι η ομάδα που προηγείται και τους "κανονιέρηδες" να είναι αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος. 
Στο 2' η ΑΕΜ προσπάθησε να αιφνιδιάσει όταν ο Μιχαλόπουλος έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Γαβρίνα όμως ο Σπυρόπουλος έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ του επιθετικού της ΑΕΜ. Στο 7' μετά από φάουλ του Μιχαλόπουλου ο Γκάτσης έπιασε κεφαλιά που απέκρουσε εύκολα ο Σπυρόπουλος και στο 12' το σουτ του Βαβάτσικου πέρασε άουτ. Την ίδια τύχη είχε το φάουλ του Κρούτη στο 26'. Στο 36' ο Βασίλης Παστρωμάς πάσαρε στον Τηλεμάχου που έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τον Δουλιώτη να αποκρούει. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Σπυρόπουλος απέκρουσε σουτ του Γαβρίνα.
Ο Αετός ευτύχησε να προηγηθεί με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μετά από εκτέλεση φάουλ του Παστρωμά και κεφαλιά του Τηλεμάχου. Η ΑΕΜ αντέδρασε όμως οι παίκτες της τα χ'αλαγαν στην τελική πάσα. Η ισοφάριση ήρθε στο 78' μετά από σέντρα του Κούση και κεφαλιά του πασπαλιάρη που βγήκε στο πρώτο δοκάρι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 81' η ΑΕΜ ξεκίνησε αντεπίθεση, Βαβάτσικος και Γκάτσης συνδυάστηκαν δύο φορές και ο δεύτερος με σουτ έκανε το 1-2. Ο Αετός προσπάθησε να αντιδράσει όμως στο 84' το πλασέ του Μπαλάφα σε κενή εστία πέρασε άουτ και στο 86' η κεφαλιά του Μπούρου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Αετός Σταμνάς (Βάρρας - Παστρωμάς): Σπυρόπυλος, Μπούρος, Χόντος, Λάζ. Φράγκος, Γαβρ. Τσιλιπάνος, Σ. Τσιλιπάνος, Φραγκούλης (85' Κοκοσούλας), Μπαλάφας, Τηλεμάχου (77' Γ.Φράγκος), Παστρωμάς, Κουκογιάννης (72' Κοσυκούνης)

Α.Ε.Μεσολογγίου (Θόδωρος Λαυράνος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Μπαρμπαρούσης (87' Δερβίσης), Πασπαλιάρης, Κρούτη, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (78' Νικολόπουλος), Γκάτσης, Γαβρίνας (72' Κούσης), Βάβάτσικος, Ντζιμάνης.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.