Τελευταια Νεα

24 Αυγ 2014

Ήττα στο φινάλε στο Ηράκλειο

Ο Παναιτωλικός κρατούσε το ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι το 92΄ στο Ηράκλειο, όμως σε εκείνο το λεπτό ο Αντώνης Πετρόπουλος με μια πολύ όμορφη ενέργεια νίκησε την άμυνα του Παναιτωλικού και τον εκπληκτικό Ράφαελ δίνοντας τους τρεις βαθμούς στον Ο.Φ.Η. Καλύτεροι οι Κρητικοί στο πρώτο μέρος, με φάσεις ο Παναιτωλικός στο 2ο, απειλήθηκε ελάχιστα, όμως δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Ράφαελ κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Περογαμβράκης στο 14΄ με σουτ απείλησε και στο 16΄ ο Ράφαελ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μιλιάζες. Στο 23΄ η κεφαλιά του Πετρόπουλου πέρασε άουτ και στο 38΄ ο επιθετικός του Ο.Φ.Η. έπιασε το δυνατό σουτ, όμως νικήθηκε από το Βραζιλιάνο γκολκίπερ του Παναιτωλικού. Στο 44΄ και πάλι ο Ράφαελ απέκρουσε τις προσπάθειες των Μιλιάζες και Περογαμβράκη.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μάκης Χάβος πέρασε στον αγώνα τον Καλογέρη αντί του Μύγα, από τον οποίο είχε παράπονα και ο Παναιτωλικός ανέβηκε στο παιχνίδι. Τα "καναρίνια" έχασαν την ευκαιρία στο 50΄ όταν μετά από λάθος του Μακρή ο Κόρμπος πήρε τη μπάλα, την έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Κάπελ που πλάσαρε, όμως ο τερματοφύλακας του Ο.Φ.Η. Λορία έδιωξε με τα πόδια. Στο 83΄ μετά από παρακινδυνευμένο γύρισμα του Κουτρομάνου ο Ράφαελ έδιωξε δύσκολα πάνω στο Μακρή που πλάσαρε, όμως ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού απέκρουσε και πάλι. Κι ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία ο Περογαμβράκης βρήκε τον Πετρόπουλο που έβαλε σωστά το σώμα του, γύρισε και με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία το Ράφαελ δίνοντας τη νίκη στον Ο.Φ.Η.
Τόσο μετά το γκολ όσο και στο τέλος του αγώνα ο Τζενάρο Γκατούζο μπήκε να πανηγυρίσει στην πρώτη περίπτωση με τον Πετρόπουλο και στη δεύτερη με όλους τους παίκτες του. Το τελικό 1 - 0 άφησε πικρή γεύση στον Παναιτωλικό που θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό από το Ηράκλειο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το ερχόμενο Σάββατο στο Αγρίνιο η ομάδα του Μάκη Χάβου υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική.

Ο.Φ.Η. (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Μειτέ, Αντελέγιε, Ραζάκ, Αρτόλα (70΄ Λαμπρόπουλος), Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες (81' Κουτσιανικούλης) Πετρόπουλος, Περογαμβράκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Κάπελ, Μαλεζάς, Μαρτίνες (91' Θεοδωρίδης), Μύγας (46' Καλογέρης), Παπουτσογιαννόπουλος (63' Ρουμπουλάκου), Άλβες.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.