Τελευταια Νεα

24 Αυγ 2014

Κόρμπος: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας για τη συνέχεια»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε το γκολ που δέχτηκε ο Παναιτωλικός από τον ΟΦΗ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Παναγιώτης Κόρμπος με δηλώσεις τους στην κάμερα του novasports και τόνισε πως θα πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους εν όψει της συνέχειας.
«Καταρχήν καλή χρονιά  να έχουμε όλοι με υγεία πάνω από όλα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές να μην έχουν τραυματισμούς. Δουλέψαμε αρκετά σε όλη την προετοιμασία, πήγαμε καλά στα φιλικά και ήρθαμε εδώ με σκοπό να κερδίσουμε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Πιστεύω ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε και τον περιορίσαμε πάρα πολύ. Χάσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Εκτός έδρας αν δεν αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες για να ανοιχτεί ο αντίπαλος δεν θα έχεις τύχη. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Δεν πειράζει. Πρώτη αγωνιστική είναι. Πρέπει να διορθώσουμε γρήγορα τα λάθη μας. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα πρέπει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και το Σάββατο να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες:
«Δεν πιστεύω ότι έπαιξαν ρόλο τα παιδιά που έλειπαν. Σίγουρα και αυτοί που λείπουν και αυτοί που παίξαμε είμαστε πολύ καλοί παίκτες. Δυστυχώς μας προέκυψαν προβλήματα την τελευταία εβδομάδα με μικροτραυματισμούς και πιστεύω ότι αν δεν έχουμε αυτές τις ατυχίες θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στον Παναιτωλικό: «Από την πρώτη στιγμή τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ καλά και με έβαλαν στο κλίμα. Ο Παναιτωλικός έχει ένα πολύ οικογενειακό κλίμα, βοηθάει ο ένας τον άλλον και πιστεύω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη βάση για τη συνέχεια».

Για το αν ανεβαίνει ο πήχης σε σχέση με πέρυσι: «Ο πήχης για να ανέβει πρέπει να τον ανεβάσουν οι ποδοσφαιριστές. Αν το πιστέψουμε χωρίς πολλά λόγια και με πολύ δουλειά δεν υπάρχει ταβάνι. Ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το ποδόσφαιρο. Το έχουν δείξει πολλές ομάδες, όπως η Εθνική ομάδα το 2004. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Η ομάδα έχει βάλει στόχους».

πηγή: novasports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.