Τελευταια Νεα

23 Αυγ 2014

Βασίλης Μεταξούλης: Ανυπομονώ για την πρώτη συμμετοχή μου στη Super League αν και θα την ήθελα με τον Παναιτωλικό

Μετά από 4,5 χρόνια στον Παναιτωλικό ο Βασίλης Μεταξούλης αποχώρησε από την ομάδα, θα συνεχίσει όμως να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία με τη φανέλα της Νίκης Bόλου. Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στο olatagoal.gr για τα χρόνια στον Παναιτωλικό, την επιλογή της Νίκης Βόλου, την εικόνα για το πρωτάθλημα της Super League και για το ποδόσφαιρο στο Νομό μας. Ο Μεταξούλης ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στον Παναιτωλικό, τόνισε πως ανυπομονεί για την πρώτη του εμφάνιση στη Super League αν και θα την ήθελε με τη φανέλα του Παναιτωλικό, ενώ δήλωσε πως θα επιθυμούσε στο μέλλον να επιστρέψει στον Παναιτωλικό, γιατί έχει αφήσει κάτι στη μέση...

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Μεταξούλη:

Βασίλη παρελθόν από τον Παναιτωλικό μετά από 4,5 χρόνια. Πως νιώθεις για το γεγονός αυτό;
Στον Παναιτωλικό πέρασα πολύ όμορφες στιγμές. Ανόδους, διακρίσεις, συμμετοχές στη Football League, συμμετοχές στα Τμήματα Υποδομής και συνεργασία με μεγάλους παίκτες. Ήρθε η στιγμή για το αντίο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την άψογη συνεργασία με τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες, όλους. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στον Παναιτωλικό για τις στιγμές που περάσαμε.

Ήσουν ο νεαρότερος παίκτης που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναιτωλικό. Είχες μεγαλύτερες προσδοκίες;
Εννοέιται αυτό. Είχα ευκαιρίες, όμως όπως κάθε παίκτης θα ήθελα περισσότερες. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως υπάρχει κάποιο παράπονο ή μια αίσθηση αδικίας. Απλά ήθελα να παίξω για να δικαιώσω και να ικανοποιήσω όσους με εμπιστεύτηκαν.

Πως προέκυψε η Νίκη Βόλου;
Αρχικά με το μάνατζέρ μου Θεόφιλο Καρασαββίδη μιλήσαμε για τις πιθανότητες για Super League, Football League και εξωτερικού. Θεωρώ ότι η Νίκη Βόλου ήταν η καλύτερη επιλογή, καθώς αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία και έχει νεαρούς παίκτες.

Ποιοι έπαιξαν ρόλο στη μεταγραφή σου;
Υπάρχουν δύο άνθρωποι που έχουν μεγάλο μερίδιο στη μεταγραφή αυτή. Ο μάνατζέρ μου Θεόφιλος Καρασαββίδης και ο Γιώργος Ασπρογέρακας που με ανέδειξε. Θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη συνεργασία που έχουμε αλλά και για τη βοήθεια που μου έδωσαν.

Ανυπομονείς να κάνεις την πρώτη σου εμφάνιση στη Super League;
Φυσικά. Θα ήθελα βέβαια να έχει γίνει νωρίτερα με τον Παναιτωλικό. Αλλά βέβαια κανένας δε θα μου χαρίσει αυτή τη συμμετοχή. Πρέπει να δουλέψω πολύ και να δώσω εγώ την ευκαιρία στον προπονητή μου να με εμπιστευτεί. 

Υπήρχαν ευκαιρίες να βρεθείς ψηλότερα και ενδεχομένως να έχεις μετανιώσει για κάποια επιλογή σου;
Όταν ήμουν 15,5 χρονών ήρθε μια πρόταση από τα Τμήματα Υποδομής του Άγιαξ. Δεν ένιωθα κι εγώ έτοιμος και ήθελα να προσφέρω στον Παναιτωλικό και δεν πήρα το ρίσκο. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα σου έλεγα ότι τώρα θα δεχόμουνα. Στο εξωτερικό τα πράγματα είναι διαφορετικά, υπάρχει μεγάλη οργάνωση και ειδικά στα Τμήματα Υποδομής.

Τι σου έχει μείνει από την περσινή χρονιά στην Α.Ε. Μεσολογγίου;
Όταν πήγα ήξερα τις δυσκολίες που υπάρχουν. Σε όλους τους τομείς. Η ομάδα ήταν σε δύσκολη θέση, ενώ δεν υπήρχε και η οργάνωση που είχα συνηθίσει, καθώς ο Παναιτωλικός τα παρείχε όλα. Μου μένουν βέβαια οι εμπειρίες που πήρα, καθώς είχα παιχνίδια στα πόδια μου και κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια με την Α.Ε.Μ. για να παραμείνουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Πέρσι το καλοκαίρι υπήρχε πρόταση από την Α.Ε.Μ. για δανεισμό τόσο δικό σου όσο και του Γιώργου Σμίλτου;

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Δεν έχω ακούσει κάτι ούτε για μένα ούτε για το Γιώργο.

Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου είναι δύσκολο. Πως κρίνεις το πρόγραμμα αυτό και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;
Έχω στην ομάδα λίγες μέρες. Γνωρίζουμε όλοι ότι το πρόγραμμα στο ξεκίνημα είναι δύσκολο, όμως πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας είναι η παραμονή και ξέρουμε ότι πρέπει να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να το πετύχουμε. Δεν παίζει ρόλο το πρόγραμμα, αλλά η σκληρή δουλειά.

Τον Παναιτωλικό πως τον βλέπεις φέτος;
Για φέτος γνωρίζω λιγότερα πράγματα. Ήρθαν πολλά νέα παιδιά, καλοί παίκτες και θα έχει καλή χρονιά. Θεωρώ πως θα κοντράρει και τις μεγάλες ομάδες και θα πάει καλύτερα από πέρσι. Θα είναι καλό να πάρουν και ευκαιρίες νέα παιδιά όπως ο Μήλιος για να αναδειχθούν.

Είναι ικανή η ομάδα του Παναιτωλικού να βρεθεί ψηλότερα;

Εγώ πιστεύω πως μπορεί. Ο Παναιτωλικός έχει δυναμική. Είναι ικανή η ομάδα να κάνει την υπέρβαση. Έχει το ρόστερ, τη Διοίκηση, τον κόσμο, όλα. Έχει τα φόντα ο Παναιτωλικός να φτάσει ψηλά.

Θα ήθελες να επιστρέψεις στο μέλλον;
Αυτό εννοείται. Βέβαια δεν είναι στο χέρι μου. Ήμουν από 15 χρονών, από την 3η Γυμνασίου στον Παναιτωλικό. Από τα Τμήματα Υποδομής ως την πρώτη ομάδα. Θα ήθελα να επιστρέψω και νομίζω ότι έχω αφήσει και κάτι στη μέση.

Η συνολική εικόνα που έχεις για το πρωτάθλημα ποια είναι;
Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό ρόστερ και είναι φαβορί. Θα πρωταγωνιστήσει και πιστεύω πως είναι μεγάλη η ψαλίδα ανάμεσα σε κάποιες ομάδες. Θα υπάρχουν όπως πέρσι κάποιες ομάδες που θα ξεχωρίσουν και οι υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν. Οι μεγάλες ομάδες έχουν ποιοτικά ρόστερ, όμως είναι πολύ καλό που υπάρχουν στις ομάδες παίκτες νεαροί που θα πάρουν ευκαιρίες.

Σε επίπεδο Νομού μόνο ο Παναιτωλικός είναι σε υψηλό επίπεδο και καμία άλλη ομάδα δεν είναι σε επαγγελματική κατηγορία. Πως κρίνεις το γεγονός αυτό;
Η Αιτωλοακαρνανία πάντα είχε καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι θετικό και πολύ σημαντικό ότι ο Παναιτωλικός είναι στα μεγάλα σαλόνια. Από την άλλη πλευρά όμως είναι δυσάρεστο το ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία. Το προσπάθησε η Α.Ε. Μεσολογγίου με χρονιές σε Περιφερειακό Πρωτάθλημα και Γ΄ Εθνική, όμως δυστυχώς πέρσι δεν τα κατάφερε. Υπάρχουν ταλέντα, όμως οι συνθήκες δε βοηθούν για να φανούν περισσότερες ομάδες του Νομού μας.

Υπάρχει κάτι που θέλεις να προσθέσεις;
Θέλω να επανέλθω στον Παναιτωλικό. Να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας και της Διοίκησης. Ειδικότερα όμως θέλω να αναφερθώ σε δύο ανθρώπους. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο του Παναιτωλικού τον κύριο Φώτη Κωστούλα για όσα μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια. Και φυσικά το Γενικό Αρχηγό της ομάδα το Μάκη Μπελεβώνη με τον οποίο περάσαμε πολλά και με βοήθησε πάρα πολύ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.