Τελευταια Νεα

10 Νοε 2013

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά - Γ.Ο.Μεσολογγίου 2-2

 Το φιλμ του αγώνα:
σέντρα σούτ του Βρέττα αποκρούει δύσκολα ο Τσιλιγιάννης
22΄ ΓΚΟΛ...σε ασίστ του νεαρού Δημητρούκα ο Κουντούρης αφού απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνει το 0-1.
24΄ο Κουντούρης παίζει το 1-2 με τον Δημητρούκα και βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά πλασάρει για να αποκρούσει ενστικτωδώς ο Τσιλιγιάννης σε κόρνερ.
25΄ΓΚΟΛ....σε πέσιμο του Καρακώστα στην περιοχή του ΓΟΜ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτυ παρά τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων και ο Ηρ. Παπαδόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση παρά την προσπάθεια του Λαχανά ισοφαρίζει σε 1-1.
27΄νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Κουντούρη που σε ωραία εναλλαγή της μπάλας απο Αυτζή-Δημητρούκα απο θέση  τετ-α-τετ νικήθηκε απο τον Τσιλιγιάννη.
30΄η πρώτη απειλή των γηπεδούχων όταν σε κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Κάκκος απο καλη θέση αστοχεί με κεφαλιά.
38΄ωραία προσπάθεια και σούτ του Κουντούρη στο κάθετο δοκάρι.
52΄ο Κουντούρης απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα καθυστερεί λίγο πασάρει στον Δημητρούκα αφού απέφυγε τον αντίπαλο του με σούτ απο κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιλιγιάννη 
54΄ο Βρέττας σουτάρει για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Τσιλιγιάννης 
62΄ΓΚΟΛ.. ο νεοεισελθών Βαλής Μ. με διαγώνιο σούτ κάνει το 1-2. 
65΄ωραίο σούτ του Σωτηρίου στο πάνω μέρος του δοκαριού του Λαχανά και άουτ. 
70΄διαγώνιο σούτ του Κουντούρη φεύγει μόλις άουτ. 
71΄ο Βρέττας απο καλή θέση σουτάρει για να αποκρούσει ο Τσιλιγιάννης και κρατά την ομάδα του στο παιχνίδι.
80΄ΓΚΟΛ.. ο διαιτητής σε κεφαλιά επιθετικού άουτ δίνει κόρνερ ,σύγχυση στην περιοχή του ΓΟΜ σε αλλεπάλληλες προσπάθειες επιθετικών και αμυντικών και σε προβολή  του Διαμαντόπουλου Ν. ο Βαλής απομακρύνει επί της γραμμής ,και ο διαιτητής με την υπόδειξη του βοηθού του καταλογίζει γκολ (  η φάση είναι δύσκολη όντως, πάντως ο βοηθός δεν ήταν στην σωστή θέση και σίγουρα δεν είδε αν πέρασε την γραμμή η όχι).
Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ χωρίς να τα καταφέρουν..
Η ουσία είναι ότι η νεανική  ομάδα του ΓΟΜ  προσπαθεί, παλεύει, έχει δυνάμεις, υποχρεώνει σε παθητικό ρόλο ακόμα και ομάδες όπως ο Άλικυρναικός  μέσα στην έδρα τους και είναι ικανή φέτος να κάνει μεγάλες ζημιές σε οποιαδήποτε ομάδα αρκεί να έχει την σωστή αντιμετώπιση .
Με πολλά λάθη η διαιτησία των Σπυράτου, Δημαρά ενώ καλός ήταν ο Τόλης.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ ΑΓ.ΘΩΜΑ: Τσιλιγιάννης Ν., Τριφιάτης Στ., Αθανασόπουλος Β.(λ.τρ.50΄Διαμαντόπουλος Ν.), Ζέρβας Γρ., Κάκκος Γ., Τριφιάτης Γ.,Σωτηρίου(70΄Μαλδαβίνας), Καρακώστας, Κατσαβοχρήστος (75΄Παπανικολάου Ν.), Κέσκος, Παπαδόπουλος Η.
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Λαχανάς, Κοκόρης Α., Κουλιαμπάς (55΄λ.τρ. Ντρούκας), Καραούλης Διον., Διαμαντόπουλος Χ., Μπαλαμπάνης Α.,Βασιλείου, Δημητρούκας Χ. (60΄Βαλής Μ.), Κουντούρης , Αυτζής Ι., Βρέττας Δ.(83΄Μπλαχούρας Π.)
mesologgisport.blogspot.gr





« PREV
NEXT »