Τελευταια Νεα

10 Νοε 2013

Δεν τα κατάφερε ο Προμηθέας...3-1 από ΑΕΚ

Δεν τα κατάφερε ο Προμηθέας και γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο την ΑΕΚ Αγίου Κων/νου κρατώντας όμως για ακόμη μια αγωνιστική τη  κορυφή. 

Οι φιλοξενούμενοι με  κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη απείλησαν πρώτοι στο 9΄  με την ΑΕΚ να ανταποδίδει  με σουτ του Βακράκου λίγο λεπτά αργότερα . Σε μία από τις λίγες φάσεις του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, στο 22΄, σε φάση που ο Σαμψώνας  έκανε τη σέντρα ,ο Μπαλαμπάνης δεν έδιωξε καλά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με αποτέλεσμα να επωφεληθεί ο Αγγέλης και να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά. Ένα μακρινό σουτ του Καλαβριζιώτη στο 45΄ έφυγε λίγο πάνω από την οριζόντια δοκάρι.
Η ΑΕΚ στην επανάληψη ξεκίνησε δυνατά και στο 54΄ από σέντρα  του Φραγκούλη, ο Βακράκος θα πιάσει  τη κεφαλιά και ο Ξηρός θα  αποκρούσει. Τρία λεπτά αργότερα  οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά. Σε φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν πως ξεκίνησε από οφσάιντ, ο Φραγκούλης ανατράπηκε από τον Κάκκο που αποβλήθηκε ως τελευταίος παίκτης. Ο διαιτητής αρχικά έδειξε και πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Αυγέρης και έκανε το 0-2.
Στο 69΄έγινε η φάση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από  τους φιλοξενούμενους, ο Πιστιόλης ανατρέπεται στη περιοχή από τον τερματοφύλακα Βασιλόπουλο, δίνεται πέναλτι και όχι αποβολή, αλλά κίτρινη σε πανομοιότυπη φάση με την αποβολή του Κάκκου. . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πιστιόλης και μείωσε σε 1-2. Το 2-1 δεν κράτησε πολύ και στο 71΄οι γηπεδούχοι θα πετύχουν ακόμη ένα γκολ μετά από  κάθετη πάσα του Φραγκούλη ο Παναγιωτόπουλος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έκανε το 3-1  με διαγώνιο σουτ. Στη συνέχεια με κεφαλιά του Σαμψώνα άουτ, στο 81΄ μετά το κόρνερ του Αυγέρη και  στο 92΄ οι γηπεδούχοι θα χάσουν ακόμη δύο ευκαιρίες.

ΑΕΚ: Βασιλόπουλος, Μικρόπουλος, Αυγέρης Χ., Ροδίτης, Μολώνης, Καραγκούνης (20΄λ.τ. Μαντόγλου), Σαμψώνας, Βακράκος, Φραγκούλης (87΄Αφαλωνιάτης), Αγγέλης, Κοκορδέλης (70΄Παναγιωτόπουλος).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ : Ξηρός, Μπαλαμπάνης, Μπίμπας Π. (65΄Γιαβρούτας), Μπίμπας Α., Κάκκος, Καλαβριζιώτης, Καραγιάννης (20΄λ.τ. Ντζελέπης), Δαδάνης, Καλαβρουζιώτης (84΄Δανιάς), Γεωργίου, Πιστιόλης








« PREV
NEXT »