Τελευταια Νεα

10 Νοε 2013

Χαρίλαος Τρικούπης - Λέων Μεσολογγίου 92-30

Μια ακόμη νίκη προσέθεσε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα αφού στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΒΔΕ επιβλήθηκε εύκολα του συντοπίτη ΛΕΩΝ Α.Σ. με σκορ 92-30.
Το παιχνίδι που έγινε σε ένα κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου, προσέφερε ωραίο θέαμα αφού οι παίκτες των δυο ομάδων έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες και σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια , δεχόμενοι στο τέλος του αγώνα το ζεστό χειροκρότημα όλων των φιλάθλων.
Η ομάδα μας ξεκίνησε νευρικά πήρε όμως  γρήγορα διαφορά 8 πόντων (9-1 στο 2ο λεπτό) και συνέχισε βρίσκοντας το ρυθμό που της έλειπε. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις στη σφιχτή άμυνα των παικτών μας κια σκοράροντας σχεδόν αποκλειστικά από την γραμμή των ελευθέρων βολών , μοιραία έμειναν πίσω στο σκορ (24-9 σκορ Δεκαλέπτου).
Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και στο δέυτερο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευτεί με τη λήξη του ημιχρόνου ( 40-12) καθιστώντας το υπόλοιπο του αγώνα τυπική διαδικασία με βάση την εικόνα των ομάδων στο παρκέ. Στην ανάπαυλα του αγώνα τα αγόρια των Ακαδημιών του Συλλόγου μας (γεννηθέντα το 2002 και 2003) είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους παίζοντας μεταξύ τους.
Στο τρίτο και στο  τέταρτο δεκάλεπτο η εικόνα ήταν η ίδια , όμως με δεδομένη την έκβαση του αγώνα οι παίκτες των δυο ομάδων έπαιξαν χωρίς άγχος και προσέφεραν υπέροχες φάσεις που καταχειροκροτήθηκαν. Το τελικό 92-30 με τρίποντο buzzer beater του Γιάννη Σταμούλη ήταν  το κερασάκι στην τούρτα του αγώνα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλον τον κόσμο που κατέκλυσε το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας αλλά και στους αθλητές και των δυο ομάδων για την προσπάθειά τους και την τήρηση του "ευ αγωνίζεσθαι" σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Χ.Τρικούπης (Μούτσιος): Ιωάννου 6 (1), Δημητρόπουλος, Γατσούλης 20 (4), Καρβέλης, Τέγας 13, Σταυρόπουλος 16 (1), Μπανάρας 2, Τσεκλένης 26 (2), Οικονομόπουλος 3, Μπιτινής 2, Τριπολίτης.
trikoupisbc.gr




« PREV
NEXT »