Τελευταια Νεα

10 Νοε 2013

Πλησιάζει κορυφή ο Ατρόμητος...1-0 τον Απόλλωνα Δοκιμίου

 Όμορφο παιχνίδι και στο Αντίρριο, καθώς ο Ατρόμητος και ο Απόλωνας Δοκιμίου φρόντισαν να τους αποζημιώσουν με γρήγορο και ανοιχτό ποδόσφαιρο και με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

   Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και έχασαν δύο ευκαιρίες με τον Κάκκο Ν. στο 5΄ και με τον Σκανιά στο 10΄. Ο Απόλλωνας ισορρόπησε στη συνέχεια και απείλησε με τον Κορομηλά Χ. στο 13΄΄,τον Ζαχαράκη στο 24΄ και τον Αρκουμάνη στο 40΄.
   Στο β΄ μέρος ο Ατρόμητος πίεσε για το γκολ, όμως ο Απόλλωνας είχε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως η κεφαλιά του Γαρούφη βρήκε τη ρίζα της δοκού. Τελικά στο 80΄ ο Βαρελάς από διώξιμο του Πετσίνη έφυγε στην κόντρα και από το ύψος της περιοχής πλάσαρε τον Διαμάντη κάνοντας το 1-0 χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.
   Από τον Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Φλωροσκούφης, Παπαδόπουλος, Πετσίνης και Αλεξόπουλος, ενώ από το Δοκίμι οι Γαρούφης, Αλπέντζος, Κορομηλάς Φ και Ζαχαράκης.
   ΑΝΤΙΡΡΙΟ: Φλωροσκούφης, Ταμπάκης (75΄ Βαρελάς), Παπαδόπουλος, Πετσίνης, Παπαποστόλου, Ζαχαρόπουλος, Ευθυμιόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Αλεξόπουλος, Κάκκος Ν (52΄ Μπανιάς), Σκανιάς (65΄ Κάκκος).
   ΔΟΚΙΜΙ: Διαμαντής, Τσκανίκας Ι, Κρανιάς (82΄Αριστόπουλος), Γαρούφης, Αλπέντζος, Νταλαγιώργος, Κορομηλάς Χ, Κορομηλάς Φ, Αρκουμάνης, Ζαχαράκης, Νταλαπέρας Ν.
·         Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του Απόλωνα εύχονται περαστικά στον Κοντοπάνο που χειρουργήθηκε για χιαστούς από τον ιατρό κ.Γεωργούλη.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
5΄ο Κάκκος Ν από καλή θέση πλασάρει άουτ
10΄ ο Σκανιάς κάνει το πλασέ άουτ
13΄ ο Κορομηλάς Χ από κοντά πλασάρει άουτ
24΄ ο Ζαχαράκης κάνει το σουτ, όμως ο Φλωροσκούφης αποκρούει
40΄ σουτ του Αρκουμάνη έφυγε άουτ
52΄ ο Αλεξόπουλος κάνει την κεφαλιά άουτ
70΄ σουτ του Παπαποστόλου ύστερα από εκτέλεση έμμεσου για διαμαρτυρία, έφυγε άουτ
75΄ κόρνερ Κορομηλά Φ, κεφαλιά του Γαρούφη στη ρίζα του δοκαριού
80΄1-0 κόρνερ του Κορομηλά Φ. διώχνει ο Πετσίνης και στην κόντρα επίθεση ο Βαρελάς πέρασε στο σπριντ τον Κρανιά που πλάσαρε εύστοχα από το ύψος της περιοχής τον Διαμάντη
85΄ σουτ του Αρκουμάνη απέκρουσε στο «Γ» ο Φλωροσκουφης









« PREV
NEXT »