Τελευταια Νεα

15 Σεπ 2013

Γρηγόρης Βασιλόπουλος: Να αποδείξουμε πως δεν ανήκουμε στη Β΄ Κατηγορία

Ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού Παναιτωλίου μίλησε στους αθλητικούς συντάκτες του vres-agrinio.gr Παντελή Χατζηστυλιανό και olatagoal.gr Κώστα Λούκα για τη φετινή χρονιά που βρίσκει την ομάδα στη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Δήλωσε πως το Παναιτώλιο πρέπει να αποδείξει πως δεν ανήκει στη Β΄ Κατηγορία, αναφέρθηκε στο στόχο της χρονιάς που είναι το πρωτάθλημα και στην επιλογή του Γιώργου Γιάκου για την τεχνική ηγεσία. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γρηγόρη Βασιλόπουλου:

Πρόεδρε μια καινούρια διοίκηση φέτος στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου. Ποιοι είναι οι στόχοι που έχετε θέσει για αυτή τη χρονιά;
Εννοείται πως στόχος για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι προσπάθειές μας κινούνται πάνω σε αυτό. Φτιάχνουμε μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να αποδείξουμε πως δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία. Για τα επόμενα χρόνια ο στόχος είναι η ανδρική ομάδα να στελεχώνεται από παιδιά των Ακαδημιών και να υπάρχουν παίκτες που θα προωθούνται σε μεγαλύτερους Συλλόγους.

Νιώθετε λίγο περίεργα που η ομάδα καλείται μετά από χρόνια να αγωνιστεί στη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ;
Όπως είναι λογικό μια ομάδα μέσα στο γήπεδο κρίνεται. Ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου πέρσι απέδειξε πως δεν άξιζε να αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία, χωρίς φυσικά να υπάρχει υπαινιγμός για την προηγούμενη διοίκηση. Είχε την ομάδα πολλά χρόνια στη μεγαλύτερη Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ και από μόνο του το γεγονός αυτό λέει πολλά. Είναι άνθρωποι που βοήθησαν την ομάδα και αυτό με ευχαριστεί. Στο γήπεδο αποδεικνύονται όλα και φέτος πρέπει να δείξουμε τη δυναμική μας στη Β΄ Κατηγορία.

Τι μέτρησε στην απόφαση να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Γιώργος Γιάκος;
Ο κύριος Γιάκος είναι επιλογή δική μου και του Συμβουλίου. Πιστεύουμε ότι έχει την ικανότητα να ανεβάσει την ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει εμπειρία στο ποδόσφαιρο και θεωρούμε πως μπορεί να μας βοηθήσει, κρίνοντας και την πορεία με την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου την προηγούμενη χρονιά.

Τι περιμένετε από το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στη Δόξα Καινουρίου;

Είναι ένα παιχνίδι που έρχεται μετά από 3 - 4 εβδομάδες προετοιμασίας. Ένα ματς που θα παίξουμε και ο καλύτερος ας νικήσει. Αυτή είναι η φιλοσοφία. Δεν πάμε να αποδείξουμε τίποτα.

Τι θα περιμένει ο κόσμος της ομάδας φέτος και ποιο το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους φιλάθλους;
Ο κόσμος έχει μάθει την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία. Υπήρξαν κάποια προβλήματα, που ανήκουν όμως στο παρελθόν και θα φανεί ότι με την οργάνωση που έχουμε δε θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Το Παναιτώλιο έχει πολύ κόσμο και ελπίζουμε πως θα έρχεται στο γήπεδο να παρακολουθεί τις προσπάθειες της ομάδας. Εμείς από την πλευρά μας, θα του αποδείξουμε πως αξίζει να μας βλέπει. Δε χρειάζονται λόγια αλλά έργα.
« PREV
NEXT »