Τελευταια Νεα

15 Σεπ 2013

Φίλιππος Δάρλας: «Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας»

Ο Φίλππος Δάρλας μίλησε στην κάμερα του Novasports.gr για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Οι δηλώσεις του Φίλιππου Δάρλα:
Για το 0-0 με τον Εργοτέλη: «Ήταν κρίμα γιατί χάσαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς πάρα πολύ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν παίξαμε και το ποδόσφαιρο που θέλαμε πραγματικά, αυτό που έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Δεν ευχαριστήσαμε τον κόσμο, αλλά πάνω απ” όλα δεν πήραμε τους βαθμούς γιατί κάθε αγώνας και κάθε πόντος είναι σημαντικός. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας σήμερα, πιστεύω στη συνέχεια να κάνουμε κάτι καλύτερο μέσα στην έδρα μας.
Για το που κρίθηκε το ματς: «Όλα τα παιδιά είχαμε πάθος και θέληση, προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ  και η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Ο αντίπαλος έδιωξε δύο φορές πάνω στη γραμμή τη μπάλα. Θα προσπαθήσουμε αυτή την εβδομάδα να δουλέψουμε όσο πιο πολύ μπορούμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε στη συνέχεια.
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς για μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε και όπως δείξαμε με τον ΠΑΟΚ έχουμε τη δυνατότητα. Πιστεύω ότι αν κάνουμε μία εξ” ίσου καλή εμφάνιση μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό και από αυτό το παιχνίδι».
« PREV
NEXT »