Τελευταια Νεα

21 Σεπ 2013

Πήρε το ντέρμπι η AEK

Η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου ήταν η νικήτρια στην αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Αγρινίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ. Οι "πρόσφυγες" κέρδισαν με 2 - 1 σε ένα ματς που στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έχασαν κλασικές ευκαιρίες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες δεν ήταν πολλές, σε μία όμως απ' αυτές οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Στο 34΄ μετά από λάθος του Κώστα Ταμπάκη ο Ντόβας έπιασε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Καραβασίλη κάνοντας το 1 - 0. Νωρίτερα ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε το σουτ του Σαμψώνα στο 17΄.
Στο 56΄ η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Χρήστου Αγγέλη. Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Κουσκούνη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 64΄ μετά από πάσα του Αγγέλη ο Κοκορδέλης βγήκε απέναντι από τον Καραβασίλη, όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε το σουτ του νεαρού επιθετικού. Στο 67΄ ο Κουσκούνης εκτέλεσε φάουλ και ο Σταματελόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2 - 1. Ο Βασιλόπουλος στο 69΄ απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Αντώνη Ταμπάκη και στο 91΄ ο Αστέρας έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το βαθμό, μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά ο Αγγέλης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Κώστας Ταμπάκης με κεφαλιά εξ επαφής και εξουδετερωμένο το Βασιλόπουλο έστειλε τη μπάλα άουτ.


ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Βασίλης Παπαθανασίου): Βασιλόπουλος, Ντόβας, Χρ. Αυγέρης, Ροδίτης, Μολώνης, Σιάσος (61΄ Τριάντης), Σαμψώνας (72΄ Κούσης), Καλογεράκης, Ζ. Αυγέρης (76΄ Βακράκος), Χρ. Αγγέλης, Κοκορδέλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Αποστόλης Μπαλτούμας): Καραβασίλης, Κ. Ταμπάκης, Αριστόπουλος, Μπερερής (72΄ Καρτσακλής), Σ. Αγγέλης, Γκουτσέλης, Κουσκούνης, Παπαθανάσης (46΄ Σταματελόπουλος), Πατσέας (68΄ Σερμιτζέλης), Αντ. Ταμπάκης, Τσίρκας.
« PREV
NEXT »