Τελευταια Νεα

21 Σεπ 2013

Ιδανική πρεμιέρα για τον Αετό Σταμνάς

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τον Αετό Σταμνάς που κέρδισε με 5 - 0 τον ΑΟ Λυγιάς. 

Η ομάδα της Σταμνάς μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, άνοιξε νωρίς το σκορ και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε τον έλεγχο. Για τους φιλοξενούμενους οι δύο γρήγορες αλλαγές λόγω τραυματισμών του Ζαμπάρα και του Λάμπρη άλλαξαν τα πλάνα του Φώτη Δημητρόπουλου και έβγαλαν εκτός ρυθμού την ομάδα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους φάση στον αγώνα με σουτ του Κοκοσούλα στο 4ο λεπτό. Στο 17΄ ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε το σουτ του Φούντζουλα και στο 30΄ η Σταμνά έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν ο Παπαγεωργίου απέκρουσε το πέναλτι του Στραβοδήμου. Δύο λεπτά αργότερα ο Κουκογιάννης διπλασίασε τα τέρματα του Αετού και στο 36΄ ο Στραβοδήμος με σουτ έκανε το 3 - 0. Στο 81΄ ο Φραγκούλης έκανε το 4 - 0 για τη Σταμνά και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ζιάγκας στο 86΄.
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ (Πάνος Βούρας): Θεοδωρακόπουλος, Χόντος, Παπαδόπουλος, Φραγκος, Κοκοσούλας, Ζησης, Παστρωμάς (72΄ Πελεκάνος), Κουκογιάννης (64΄ Ζιάγκας), Μπαλωμένος, Βασιλόγιαννης (70΄ Φραγκούλης), Στραβοδήμος.
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Παπαγεωργίου, Α. Νικόπουλος, Βασιλόπουλος (46΄ Β. Νικόπουλος), Θωμόπουλος, Ζαμπάρας (9΄ λ.τ. Ραυτόπουλος), Καλτσής, Κυρίτσης, Χασανάζ, Φούντζουλας, Δημητρόπουλος, Λάμπρης (17΄ λ.τ. Τσιριμώκος).

















« PREV
NEXT »