Τελευταια Νεα

10 Οκτ 2022

Βαθμό στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός... 1-1 με ΠΑΟΚ


Σε ένα ματς “θρίλερ” στη Λιβαδειά, οι Βοιωτοί βρήκαν γκολ στο φινάλε και πήραν μια πολύ σημαντική ισοπαλία (1-1) κόντρα στο “Δικέφαλο του Βορρά”.

Ο ΠΑΟΚ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 92ο λεπτό, όμως ο Λεβαδειακός είχε… αντίθετη άποψη και “έκλεψε” το βαθμό στις καθυστερήσεις, ενώ έφτασε κοντά στο να ανατρέψει το παιχνίδι στο έκτο λεπτό του έξτρα χρόνου.

Ο αγώνας

Πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, για τον Λεβαδειακό. Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό, ο Τόρο σέντραρε στην “καρδιά” της περιοχής, όμως το σουτ του Μουτίνιο ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Κοτάρσκι. Στο 6′, ο Ντάντας βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή, σούταρε με δύναμη, με τον Μάρκοβιτς να απομακρύνει με γροθιές. Ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, έφτανε με ευκολία στην περιοχή των γηπεδούχων, ωστόσο του έλειπε η “έμπνευση” στην τελική προσπάθεια. Στο 33′ ήρθε η επόμενη τελική προσπάθεια για τους φιλοξενούμενους. Ο Νάρεϊ σέντραρε, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Λύρατζης “μάζεψε”, βρήκε τον Κούρτις, το σουτ του οποίο πέρασε ψηλά πάνω από την εστία. Στο 44ο λεπτό, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκλεψαν με την μπάλα να φτάνει… από αέρος στον Γκορντεζιάνι, ο οποίος επιχείρησε ένα “ψαλιδάκι”, με τον Μάρκοβιτς να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 47′, ο Λύρατζης έβγαλε μια “γλυκιά” σέντρα, με τη δυνατή κεφαλιά του Κούρτιτς να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και το σουτ του Ελ Καντουρί στη συνέχεια να περνάει άουτ. Στο 62ο λεπτό, σε εκτέλεση κόρνερ του ΠΑΟΚ, ο Μάρκοβιτς έκανε ασταθή επέμβαση, ο Κάργας πήρε την κεφαλιά, με τους παίκτες του Λεβαδειακού να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή και τον Ίνγκασον να αστοχεί σε νέα κεφαλιά από κοντά. Στο 70′ χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια δεν μπόρεσε να διώξει, με τον Μουτίνιο να επωφελείται, όμως το κρεμαστό σουτ του έδιωξαν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων στη γραμμή. Στο 73ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, με τον Μπίσεσβαρ να βρίσκει έξοχα με κάθετη πάσα τον Νάρεϊ και τον Γερμανό να πλασάρει εύστοχα, παρά το μαρκάρισμα του Μπάχανακ. Στο 89′ ο Νίκας πήδηξε ψηλότερα από όλους σε εκτέλεση κόρνερ, όμως η κεφαλιά του πέρασε ψηλά άουτ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λεβαδειακός ισοφάρισε. Στο 90+5′ ο Μουτίνιο βγήκε στην αντεπίθεση, ο Ζίβκοβιτς τον ανέτρεψε και αποβλήθηκε, με το VAR να παίρνει πίσω την απόφαση του ρέφερι, ο οποίος είχε υποδείξει πέναλτι. Στη συνέχεια, το φάουλ εκτελέστηκε, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να σκοράρουν.

ΓΚΟΛ: 90+2′ Μπελμόντ / 73′ Νάρεϊ

Κίτρινες: 39′ Δούμτσιος / 40′ Κούρτιτς

Κόκκινες: 90+7′ Ζίβκοβιτς

Δοκάρια: 47′ Κούρτιτς

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Λιάγκας, Βινίσιους, Παναγιώτου, Νίκας (90+4′ Tζημόπουλος), Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα (56′ Μπάχανακ), Τορό (69′ Μπελμόντ), Δούμτσιος (56′ Τσιριγώτης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης (61′ Βιεϊρίνια (71′ λ.τρ. Κωνσταντέλιας), Ντάντας (61′ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Ελ Καντουρί (84′ Σβαμπ), Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Γκορντεζιάνι (61′ Ολιβέιρα).

ertsports.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.