Τελευταια Νεα

18 Σεπ 2022

Συνεχίζουν την αποχή... δύο παίκτες στην "πρώτη" και αυτοί ζήτησαν τα δελτία


Ακαρπη και η δεύτερη "πρώτη" για τη ΔΟΞΑ Καινουργίου καθώς οι ποδοσφαιριστές συνέχισαν την αποχή.

Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει οτι βασικοί ποδοσφαιριστές που κατανοούν το μέγεθος του προβλήματος εδωσαν το παρών. 

Συμφωνα με πληροφορίες μόνο δύο ποδοσφαιστές πήγαν στην " πρώτη" και αυτοί ζήτησαν τα δελτία να αποχωρήσουν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

 Σημερινές εικόνες εγκατάλειψης από το Γήπεδο Καινούργιου.

Έχει αφεθεί στην τύχη του, μετά και τη λήξη της δίμηνης σύμβασης με τον συντηρητή.

Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο της Κοινότητας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για την προβληματική κατάσταση των εγκαταστάσεων, ιδιαίτερα με το υδραυλικό σύστημα ποτίσματος του χόρτου.

--------------------------------------

Άκαρπη και η δεύτερη συνάντηση σήμερα με τους ποδοσφαιριστές.  Παραβρέθηκαν ορισμένοι βασικοί που κατανοούν το μέγεθος του προβλήματος, που δημιούργησαν οι διάφοροι "σωτηρες", αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε η διοίκηση για τη σωτηρία της ομάδας, με αξιοπρέπεια και δίνοντας χώρο στα παιδιά του χωριού,  τα οποία έχουν παρασυρθεί και δεν μπορούν να εκτιμήσουν ποιοί συνετέλεσαν να μπορούν να παίζουν στην ομάδα 

------------------------------------------

Η αδράνεια της ομάδας με ευθύνη αυτών που καθοδηγούν στην αποχή έχει τεράστιες συνέπειες.

-------------------------------------

Οφείλουν να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι της ομάδας ότι με απόφαση Υφυπουργού Αθλητισμού (Αυγενακη), η πλειοψηφία των ομάδων που δεν είχαν ενταχθεί στο ηλεκτρονικό μητρώο για το 2020 και εκκρεμεί η τυπική τους εγγραφή για το 2021, όπως και ΔΌΞΑ δεν μπορούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, έως την τυπική ένταξη τους (30-10-2022).

Για το λόγο αυτό η ΕΠΟ έχει Γενική Συνέλευση στις 30-9-2022 για να αποφασίσει την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σε όλες τις ΕΠΣ, εάν δεν ανασταλεί το μητρώο.

------------------------------------------

Η ΔΟΞΑ δεν έχει πλέον καμία εκκρεμότητα με το μητρώο αφού τις προηγούμενες ημέρες λύθηκε και το τυπικό ζήτημα με τον μηδενικό οικονομικό απολογισμό τους έτους 2020, που υποβάλαμε για λογαριασμό προηγούμενων διοικήσεων.

-------------------------------------

Το σίριαλ με την αποχή, τους εκβιασμούς και κάθε λογής διαλυτικων καταστάσεων θα λάβει τέλος λίαν συντόμως!

Δηλώνουμε δε τέλος ότι δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες, ούτε προσδοκούμε κάτι από την ομάδα, όπως πιθανός κάποιοι άλλοι...

« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. Εσύ νόμιζες ότι θα κάθεσαι σε μια καρέκλα και βγάζοντας ανακοινώσεις θα φυτρώνει και το χορτάρι... Η εικόνα του γηπέδου είναι ίδια με αυτή της διοίκησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Η ΔΟΞΑ δεν είναι μαγαζάκι σας. Όλο το χωριό σας έχει γυρίσει την πλάτη και εσείς νομίζετε ότι " βρέχει ". Έχετε πάρει αγκαλιά την καρέκλα και δεν λέτε να την αφήσετε με τίποτα.
    Όλο το Δ.Σ. είναι πλέον υπόλογο στο χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγαλύτερη πηγή του κακού δεν είναι ο πρόεδρος πλέον ( αυτόν τον ξέρουμε χρόνια τώρα ) αλλά αυτοί που τον στηρίζουν πλέον
    Είναι φανερό πλέον ότι δεν σας εμπιστεύεται κανείς ( ποδοσφαιριστές, χωριό ) αλλά εσεις παραμένετε αγκυστρωμενοι στις καρέκλες σας.
    Γιατί ;;
    Τι συμφέροντα υπηρετείτε με το να διαλύσετε το σωματείο ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμη δεν παραιτήθηκες εσύ ;;
    Σήκω και φύγε χθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.