Τελευταια Νεα

7 Σεπ 2022

Το σχόλιο του προέδρου της Δόξας για τις τελευταίες εξελίξεις.... Μιλάει για τοπικούς "μικρούς" Μαρινάκιδες και φιλόδοξα προεκλογικά σχέδια



Το σχόλιο του προέδρου της ΔΟΞΑΣ Καινουργίου για τις τελευταίες εξελίξεις.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης DEM PRESS

 Ως πρόεδρος του ιστορικού Πολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου Καινούργιου "ΔΟΞΑ", μετά τη συνεδρίαση του Δ Σ. Τη Δευτέρα 5-9-2022, με την παρουσία αρκετών φίλων του σωματείου, και τη δήλωση μας για συνέχεια του μαραθωνίου ανόρθωσης του Ομίλου, όπου ξεπεράσαμε ακόμα και τα οποία προσωπικά μας προβλήματα, επισημαίνω πως είμαστε φιλόξενοι, ανοιχτοί, καλοπροαίρετοι και στους αρωγούς μας πολύ μεγαλόκαρδοι και ευγνώμονες.

Μην μας εμπλέκετε όμως στα όποια φιλόδοξα προεκλογικά σας σχέδια και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεσή μας.
Ο αθλητισμός πρέπει να γίνει υπόθεση της τοπικής κοινωνίας, ενώ το σωματείο ανήκει στα μέλη του και διοικείται κάθε φορά από τα νόμιμα, εκλεγμένα όργανα με τις δημοκρατικές καταστατικές διαδικασίες που ο αθλητικός νόμος ορίζει.
-----------------------------------
Τα οικονομικά στο σημερινό ερασιτεχνικό αγωνιστικό ποδοσφαιρικό σωματείο, είναι "θηλιά" στο λαιμό του αλλά τη θεσμική λύση οφείλει να δώσει η οργανωμένη πολιτεία και η αυτοδιοίκηση.
Πρόσκαιρες οικονομικές λύσεις από τα μέλη και φίλους είναι φιλότιμες αλλά δεν λύνουν οριστικά το πρόβλημα. Αντίθετα διατηρείται μια ερμαφρόδιτη κατάσταση υπέρ κάποιων παραγόντων, που σε αρκετές περιπτώσεις λειτουργούν υπέρ αλλότριων σκοπών.
Δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε να προσφερουμε ανιδιοτελώς, τις οποίες διοικητικές μας υπηρεσίες στο αθλητικό σωματείο στα παιδιά του χωριού μας και αυτό ζητάμε να πράξουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη ΔΟΞΑ, με την ανάλογη ιδιότητα που κατέχουν.
Δεν σκοπεύω σε καμία αντιπαράθεση με κανέναν φίλο που αγαπά την ομάδα και θέλει να προσφαιρει ακόμα και από τη θέση της διοίκησης, όπως έχω δεσμευτεί, προέχει όμως στη φάση αυτή η προτειμασια της ομάδας.
-----------------------------
Δεν μπορώ όμως να ξεπεράσω την αντίφαση που ειπώθηκε στη τελευταία μας συνάντηση από την "ομάδα" των παλαιών ποδοσφαιριστών που προθυμοποιήθηκαν να συμβάλουν στην λύση του ακανθώδους οικονομικού προβλήματος ότι "η θητεία του Προέδρου της ΔΟΞΑΣ ήταν επιτυχημένη αλλά η παρέα μας, θέλει κάτι άλλο"!
Παραδοχή που παραπέμπει σε κάτι οργανωμένο, που προσβάλει και απαξιώνει κάθε προσφορά και απομακρύνει κάθε ένα μέλος του σωματείου, που θέλει και μπορεί να προσφέρει, μάλιστα στους δύσκολους καιρούς για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Υ Γ. 1. Ο σχεδιασμός, οι αρχές, και οι αγωνίες για το ερασιτεχνικό σωματείο, δεν είναι απαραίτητα, ταυτόσημα μεγέθη με κάποιους τοπικούς "μικρούς" Μαρινακιδες, το έργο αυτό το πλήρωσε το Καινούργιο σε πολλά επίπεδα. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική. Δεν μόνο του ενός το έργο που έγινε αλλά έχουν συμβάλει στη πορεία αυτή όλα τα μέλη του Δ.Σ. που φιλοτιμήθηκαν να σώσουμε την ομάδα. Μαζί με όλους εκείνους που "μάτωσαν" την προηγούμενη δύσκολη περίοδο και τα κατάφεραν, όπως όλοι ανέφεραν στη σύσκεψη.
Υ.Γ. 2. Η άνοδος του σωματείου, εκεί που του αξίζει, τιμώντας τα 63χρονια της συνεχούς παρουσίας του, απαιτεί ΕΝΟΤΗΤΑ και να μπουν τα μαχαίρια στις θήκες τους, για το καλό των νέων παιδιών του Καινούργιου.
Υ.Γ. 3. Στην πράξη όλοι κρινόμαστε στο χέρι μας είναι να μην υπάρξουν νικητές και νικημένοι και ας σταματήσουν οι ψίθυροι από ορισμένους η τακτική αυτή είναι κακές υπηρεσίες στην ίδια την Ομάδα, που όλοι θέλουμε και αγωνιζόμαστε για καλύτερες αθλητικές μέρες.
Κώστας Διον Κορδάτος
Πρόεδρος Δ Σ ΔΟΞΑΣ
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Ξεφτιλίκια...Μέχρι τις 31 Αυγούστου ήταν υπό παραίτηση (τελεσίδικη) και τώρα ενθρονίστηκε πάλι από μόνος του πρόεδρος.Μόνος του θα ναι πρόεδρος,ποδοσφαιριστής,προπονητής,αρχηγός αποστολής.Πως να πάρεις σοβαρά τέτοιες καταστάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.