Τελευταια Νεα

1 Σεπ 2022

ΔΟΞΑ: Τα μέλη του Δ.Σ. δήλωσαν ότι δεν παραιτούνται!


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα μέλη του Δ.Σ. δήλωσαν ότι δεν παραιτούνται!
-----------------------------------
Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 31-8-2022 το βράδυ το Δ.Σ. της ΔΟΞΑΣ, με τη νόμιμη απαρτία, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου, για να εκτιμήσει την κατάσταση, όσον αφορά την αγωνιστική συνέχεια του σωματείου στην ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 στη Β' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
-------------------------------
Το Δ.Σ. αφού έλαβε υπόψη την ενημέρωση από τον Πρόεδρο για την υπάρχουσα, δύσκολη οικονομική κατάσταση και την αδυναμία εξεύρεσης, πόρων τόσο από την πολιτεία, όσο και από ιδιωτικές πηγές, συζήτησε με προβληματισμό το θέμα των εναλλακτικών δυνατοτήτων που υπάρχουν για το μέλλον της ομάδας μας.
----------------------------------
Τα μέλη του Δ.Σ. εκτός των άλλων και στην άδικη κριτική που έγινε στη σύσκεψη απο ορισμένους, μόνο την ομάδα δεν βοηθούν, όπως επίσης και η εκ των υστέρων κριτική κάποιων... απόντων, που μόνο προσωπική εμπάθεια αναδύουν, έκριναν θετικό το έργο, τόσο σε διοικητικό - οργανωτικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα.
Ας θυμηθούν όλοι αυτοί τι παρέλαβε το υπάρχον Δ.Σ, μόνο πρόστιμο από την εφορία παραλάβαμε, ας μην μιλούν ορισμένοι....
---------------------------------
Ξεχνούν κάποιοι που θέλουν να εκμηδενίσουν το τιτάνιο έργο, με δυσκολίες και εκ του μηδενός, ότι η ομάδα μας κατέκτησε αγωνιστικά την 4η θέση, και ως επιλαχούσα δικαιωματικά μπορούσε να ανέβει στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία, όπως μας ζήτησε άλλωστε η ΕΠΣ να δηλώσουμε. Κάτι που με προϋποθέσεις θα μπορούσε να συμμετέχει η ΔΟΞΑ από φέτος.
Βέβαια θα έπρεπε να μην υπήρχαν τα γνωστά οικονομικά προβλήματα, να λείπει η αδικαιολόγητη εσωστρέφεια και οι χαμηλές προσδοκίες που επικρατούν, δεδομένα που το Δ.Σ έλαβε σοβαρά υπόψη και δήλωσε συμμετοχή ξανά στη Β' ΕΠΣ
-----------------------------------
Δεν επιτρέπεται για μια Κωμόπολη σαν το Καινούργιο να μην έχει ανταγωνιστικό αθλητικό σωματείο και να κατέχει μόνιμη θέση στις μικρές κατηγορίες, χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον για κανέναν.
-----------------------------
Επίσης το Δ.Σ. μετά τα όσα υποθηκαν δηλώνει ότι είναι ανοιχτό σε κάθε καλοπροαίρετη πρόταση και συνεργασία για την ανεύρεση κοινού τόπου για την ιστορία της ΔΟΞΑΣ και το καλό των παιδιών του Καινούργιου που φέραμε ξανά στο γήπεδο μετά από χρόνια.
------------------------------------
Τονίστηκε από την μεριά του Προέδρου ότι έχει γίνει η εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μητρώο της ΓΓΑ και έχει αποκτήσει νομική οντότητα πλέων το σωματείο, σύμφωνα το νομο Αυγενακη, όπως επίσης έγιναν όλο αυτό το διάστημα και μια σειρά διοικητικών ενεργειών, που έχουν ως αποτέλεσμα την οργανωτική και διοικητική λειτουργία μας σε νέο σύγχρονο επίπεδο.
------------------------------
Όσον αφορά για τα "ΘΕΣΤΙΑ" ο Πρόεδρος ενημέρωσε, ότι έγιναν προσπάθειες να οργανωθούν φέτος αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον από τους φορείς, εκτός της Κοινότητας. Δεν υπήρχαν και οι αντικειμενικές συνθήκες να οργανωθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις, που να διακρίνονται για το ύφος και την ποιότητα ενός άλλου πολιτισμού, που θα διαχωρίζεται από την υποκουλτούρα και το εμπόριο που επικρατεί (θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση στο θεμα).
-------------------------------
Όλα τα μέλη του Δ.Σ. που παραβρέθηκαν δήλωσαν ότι δεν παραιτούνται, διότι θεωρούν επιτυχημένη τη πορεία της ομάδας και ειδικά την μεγάλη προσφορά του Προέδρου.
Δεν θα συναινέσουν είπαν, σε ένα νέο πισωγυρισμα, το οποίο ίσως να είναι μοιραίο για τη ΔΟΞΑ, που δοκιμάστηκε χρόνια τώρα. Αυτό όμως μπορεί να το πράξουν, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε, μόνο στη περίπτωση που παραιτηθεί από μόνος του ο νυν Πρόεδρος του σωματείου και δεν θα συνεχιστεί η προσπάθεια αναγέννησης της ιστορικής ΔΟΞΑΣ Καινούργιου, με έτος ίδρυσης το 1959.
---------------------------
Στο σημείο αυτό το Δ.Σ. διακόπηκε λόγω του προχωρημένου της ώρας και θα επανέλθει, για τις τελικές του αποφάσεις τη Κυριακή 4-9-2022 και ώρα 19.30 μμ στον ίδιο χώρο.
Από το ΔΣ
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. ετήσια έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και γενική συνέλευση για πρόταση μομφής.Δημοσιευση του καταθεμενου προϋπολογισμού (αν έχει καταρτιστεί).ο Κονσιλιερι.καποιοι αγχονωνται με τον Κονσλιερι τα παίρνω τα μηνύματα.μη φοβάστε δεν δαγκωνω πολύ.επισης αποκαλύπτονται αν κ εφόσον το κρίνω απαραίτητο απαντώ σε κάποιους.ονειρα γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.