Τελευταια Νεα

29 Αυγ 2022

Παναιτωλικάρα.... 3-1 τον Αρη


Ο καυτός Παναιτωλικός τιμώρησε (3-1) τα αμυντικά ζητήματα του Άρη, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του απώλεια στη Λίγκα. Οι Σενγκέλια, Καρέλης και Νταγκό τα γκολ για τους γηπεδούχους, ισοφάρισε ο Πάλμα.


Ο Παναιτωλικός, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1, επικράτησε 3-1 των Θεσσαλονικιών στο Αγρίνιο και αφενός πήρε τους παρθενικούς του βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφετέρου υποχρέωσε στην πρώτη απώλεια τους αντιπάλους τους κι αυτό πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.


Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά ζητήματα που παρουσίασε η ομάδα του Χερμάν Μπούργος, για τον οποίο δεν βγήκε η χρησιμοποίηση του 
Μανού Γκαρθία στα κεντρικά χαφ. Οι Σεγκέλια (15'), Καρέλης (63') και Νταγκό (76') τα γκολ για τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πετύχει κι άλλα. Μεταξύ άλλων, είχε και δοκάρι στο 35' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φλόρες. Οι «κίτρινοι» αρκέστηκαν στην γκολάρα του Πάλμα στο 20', ενώ ήταν πολύ αργά για να αξιοποιήσουν την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) του Ντίας στο 90'+3'.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Αποστολάκης (83' Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης – Μλάντεν, Φλόρες (59' Ντουάρτε) – Σενγκέλια (71' Μόρσεϊ), Ντίας, Νταγκό (84' Χουχούμης) – Καρέλης (84' Ζοάο Πέδρο).

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Στεργιάκης, Βαρόνε, Τσιγγάρας, Ξενιτίδης.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Μανσίνι (61' Καμάτσο), Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία (73' Ζερβινιό), Ιτούρμπε (73' Ματέο Γκαρσία) – Πάλμα (61' Ντιόπ), Γκρέι (84' Χατζηιωάννου).

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Σιαμπάνης, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.