Τελευταια Νεα

16 Μαΐ 2022

Επέστρεψε στη Super League 1 ο Λεβαδειακός... 1-0 τη Βέροια


Ο Λεβαδειακός νίκησε εντός έδρας την Βέροια με 1-0 και πήρε την πρόκριση για την απευθείας άνοδο στην Super League, με τους Ημαθιώτες να έχουν να αντιμετωπίσουν την Λαμία, για τα play-out, οπού εκεί μπορούν να διεκδικήσουν το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία.

Η Βέροια είχε το πρώτο λόγο στην αρχή του αγώνα και στο 5' λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μούργου, ο Γαβριηλίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μαραγκός στο δεύτερο δοκάρι με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.Τέσσερα λεπτά αργότερα (9' λεπτό), ο Πασάς βρήκε ωραία τον Γιακουμάκη, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα Μάρκοβιτς. Στο 27' λεπτό, για του Ημαθιώτες, έγιναν διαδοχικά σουτ, με τον Οικονόμου να κάνει το τελευταίο χρονικά, με τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού να απομακρύνει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμη μια καλή φάση στον Οικονόμου στο 29' λεπτό, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο ίδιο λεπτό (29' λεπτό), οι Βοιωτοί απείλησαν με δυνατό σουτ του Χάμοντ, με την μπάλα να πηγαίνει ψηλά άουτ. Στο 31' λεπτό, η Βέροια προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε με τον Πασά και τον Φοφανά, μέσα στην περιοχή να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να υπερασπιστούν το προβάδισμα που είχαν από το πρώτο αγώνα και στόχευαν κυρίως στις αντεπιθέσεις, με τους Βεροιώτες βέβαια να πιέζουν. Στο 90+4' λεπτό, μετά από γύρισμα από τα αριστερά, η μπαλα πήγε στον Μπαρμπόσα για τον Λεβαδειακό, ο οποίος έκανε το 1-0 και έδωσε την νίκη και συνεπώς υπέγραψε την άνοδο των Βοιωτών στην Super League. Ιδιαίτερα, πρέπει να επισημάνουμε ότι μετά το γκολ, υπήρχε ένταση μικρής διάρκειας μεταξύ των δύο ομάδων, οπού στα συμβάντα χτύπησε ο Πεταυράκης της Βέροιας, ο οποίος αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο.
 

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος (63′ Παναγιώτου), Νίλι (63′ Συμελίδης), Μεχία, Χάμοντ (79′ Λιάγκας), Πολέττο, Μουτίνιο (56′ Βρακάς), Μυτίδης (56′ Μπαρμπόσα).

Βέροια (Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας (25′ λ.τ Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (75′ Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (68′ Πόζογλου), Πασάς

liganews.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.