Τελευταια Νεα

29 Σεπ 2021

Το "παλεύει" να προλάβει Παναιτωλικό ο Μάνταλος


Τη δική του μάχη με τον χρόνο θα δώσει ο Πέτρος Μάνταλος προκειμένου να προλάβει την κρίσιμη μάχη της Κυριακής στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

 Ο αρχηγός της ΑΕΚ, που τέθηκε νοκ-άουτ από το ντέρμπι της Τούμπας λόγω της ενόχλησης που έχει στο γόνατο, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα και οι δύο επόμενες ημέρες που ακολουθούν, θα κρίνουν τα πάντα αφού είναι κρίσιμες. Ο Μάνταλος, χθες γυμνάστηκε ατομικά και ένιωθε καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, αλλά σε ασκήσεις που χρειάζονταν ένταση δεν μπορούσε να δώσει το 100%, γεγονός που δείχνει πως το πρόβλημα παραμένει. 

Το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και το τιμ αποκατάστασης, έχουν πέσει πάνω στον αρχηγό προκειμένου να κάνουν τα πάντα για την επιστροφή του, ενώ και ο ίδιος δείχνει τεράστια θέληση να επιστρέψει ακόμα κι αν χρειαστεί να σφίξει τα δόντια, προκειμένου να είναι μέσα για την κρίσιμη μάχη στο Αγρίνιο. Επαναλαμβάνουμε πως όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες. 

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Νορντίν Άμραμπατ που ταλαιπωρείται από θλάση, όλα δείχνουν πως η επάνοδος του υπολογίζεται για μετά τη διακοπή από τις εθνικές, ενώ την ίδια ώρα αναμένεται η τελική απόφαση για τον Κώστα Γαλανόπουλο ο οποίος υποβλήθηκε σε μια συγκεκριμένη εξέταση και πλέον απομένει η τελική απόφαση η οποία θα παρθεί από κοινού  από τον Λάκη Νικολάου, το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και με τον κορυφαίο Ολλανδό γιατρό Νικ Φαν Ντικ, για να αποφασιστεί αν θα μπει χειρουργείο.

aek365.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.