Τελευταια Νεα

25 Οκτ 2020

Πέρασε με νίκη από την έδρα της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς ο ΑΟ Ρηγανά



Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΝΑ, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς ηττήθηκε εντός έδρας με 1-3 από τον πρωτοπόρο Α.Ο. Ρηγανά. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες και σα να μην έφτανε αυτό, στο 5ο λεπτό έχασε με τραυματισμό και τον Σταυρόπουλο.
Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μπιτσικώκος στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά στο 45ο λεπτό και πάλι ο Μπιτσικώκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-2.
Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς είχαν κάποιες ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ, αλλά στο 55ο λεπτό ο Μπιτσικώκος με σουτ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 0-3, πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 80ο λεπτό σε 1-3 με τον Άγγελο Καραΐσκο.
Την επόμενη αγωνιστική (5η) η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αντιπετωπίζει εκτός έδρας στο τοπικό ντέρμπι τον Α.Ο. Λυγιά, το Σάββατο 31/10 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αντιρρίου.
Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Νίκος Γεωργακόπουλος): Χασαπογιάννης, Κυρίτσης (83’ Καποδίστριας), Καραΐσκος Δ., Καραΐσκος Θ., Μιχαλόπουλος, Ντζουμάνης, Καραΐσκος Α., Σανιδάς, Γεωργακόπουλος, Σταυρόπουλος (5’ λ.τ. Ndoci – 85’ Καραγιάννης), Μαστροκώστας.
Α.Ο. Ρηγανά (Σωτήρης Γιαννακόπουλος): Καραδήμας (Κοσμάς Χ. Ι.), Καλογεράκης, Σαγάνας (76’ Παπασάββας), Ντίνος (46’ Αριστόπουλος), Νταλαπέρας, Αλτζερίνης, Κωστής, Βαγενάς, Μπιτσικώκος (87’ Καρύμπας Ι.), Ζαπαντιώτης (65’ Τσιάρας), Τύμπας.





« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.