Τελευταια Νεα

24 Σεπ 2020

Αγιασμός για την ΑΕΜ


Με τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 23/9 το απόγευμα η προετοιμασία για την ΑΕ Μεσολογγίου.

Για μια ακόμα χρονιά τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Παναγιώτης Χειμώνας, ενώ το πάρων εκτός του πρόεδρου της ομάδας κ. Παπουστόπουλου και μελών του διοικητικού συμβούλιου έδωσαν ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου κ. Λύρος, ο αντιδήμαρχος κ. Καραπάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαυρομάτης καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαχρήστος.

Οι ευχάριστες εξαγγελίες που αναφέρουμε στον τίτλο ήρθαν δια στόματος του Δήμαρχου Μεσολογγίου, ο οποίος ανέφερε ότι τρέχουν όλες οι διαδικασίες ώστε τις επόμενες ημέρες να εκδοθεί προσωρινή άδεια για το ΔΑΚ Μεσολογγίου που θα έχει σαν αποτέλεσμα η ΑΕΜ να μπορέσει να αγωνιστεί την φετινή χρονιά στην φυσική της έδρα και όχι στο γειτονικό Ενωσιακό Γήπεδο.

Μετά το τέλος του αγιασμού έγινε συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων του Δήμου και των μελών του διοικητικού συμβούλιου της ομάδας όπου αναφέρθηκαν λεπτομερώς τα επόμενα βήματα που χρειάζονται για να μπορέσει να βγει η πολυπόθητη άδεια.

Για το τέλος να αναφέρουμε όπως κάθε χρόνο ο πατήρ Παναγιώτης Χειμώνας έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική «φόρμα» καθώς προχώρησε στην εκτέλεση πέναλτι.

aitosports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.