Τελευταια Νεα

19 Αυγ 2020

Ισόπαλο το πρώτο φιλικό

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο καλοκαιρινό τεστ των δύο ομάδων στο Καρπενήσι, που κάνουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.
Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το φιλικό της Λαμίας και του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι την Τετάρτη. Ο Γιάννης Πετράκης άρχισε με 4-4-2. Ο Επασι ήταν στο τέρμα, οι Μπαχανάκ, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Προβυδάκης στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι  Τρόμπουλος, Μπουλουλης στον άξονα, ο Μπλάνκο αριστερό εξτρέμ, ο Βασιλόγιαννης δεξιό, ενώ οι Κωστίκας, Καραμάνος ήταν το επιθετικό δίδυμο. 
 
Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε με 4-2-3-1. Ο Κνετ ήταν κάτω από τα γκολπόστ, τους Ντουάρτε, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Λιάβας, Ντάλσιο στα «6αρο-8άρια», οι Ντίας, Αριγίμπι στα  άκρα και ο Μάζουρεκ πίσω από τον Ματσόλα. 
 
Στο πρώτο «τεστ» και των δύο ομάδων δεν ψάχνουμε την ουσία, αφού είναι ακόμη νωρίς και αμφότερες βρίσκονται στην κορύφωση της προετοιμασίας τους. Τα πόδια είναι «βαριά» και οι δοκιμές αρκετές. Mέχρι το πρώτο cooling break υπήρχε μία σχετική ισορροπία (σε αυτό το διάστημα ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ του Βασιλόγιαννη), όμως μετά και μέχρι την ανάπαυλα ο Παναιτωλικός πήρε τα ηνία και άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Ντάλσιο. Παράλληλα είχε και δύο καλές στιγμές με τον Ματσόλα. Ιδιαίτερα η μία ήταν απόρροια  πολύ ωραίας ατομικής του ενέργειας και σουτ του. 
 
Στο δεύτερο μισό η Λαμία μπήκε πιο «δυνατά», ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Ντουάρτε σε προσπάθειά του να απομακρύνει τη σέντρα του Νικολόπουλου, ενώ λίγο αργότερα ο Κνετ απέκρουσε όμορφα την προσπάθεια του Βιγιάλμπα. 
 
Με την πάροδο του χρόνου ο ρυθμός έπεσε και μέχρι το τέλος δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση.

gazzeta.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.