Τελευταια Νεα

6 Ιουν 2020

Play off και play out: Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις


Mετά από περίπου 100 μέρες απραξίας η Σούπερ Λίγκα επιστρέφει στην δράση με την 1η αγωνιστική των Play off και play out. Δείτε τις ώρες και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τα 7 ματς του τριημέρου!

Στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής σαφώς και ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Τούμπας με τον 2ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής, ενώ περίπου την ίδια ώρα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ως τυπικά γηπεδούχος στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Αθήνας.
 
Η αυλαία του έξτρα πρωταθλήματος, που μετά την περιπέτειας της πανδημίας του κορονοϊού αρχίζει ξανά μετά από 3 μήνες (σ.σ την 1η Μαρτίου η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου), ανοίγει στις 7.15μμ το βράδυ του Σαββάτου στην Νέα Σμύρνη με το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Βόλο!
Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (8μμ) στη Λαμία με την συνάντηση της γηπεδούχου ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό.
 
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play off και των play out, με τις ώρες διεξαγωγής και τα κανάλια μετάδοσης των αγώνων. 

gazzeta.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.