Τελευταια Νεα

10 Ιουν 2020

ΑΕΜ: Αποχαιρετιστήριο τραπέζι

Μια ωραία και χαλαρή βράδια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουνίου παίκτες προπονητικό τιμ και διοίκηση της ΑΕΜ.
Τα μελή του διοικητικού συμβουλίου με αφορμή την παραμονή της ομάδας και τη νέα χρονιά στην Γ΄Εθνική θέλησε με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τους φετινούς συντελεστές αυτής της επιτυχίας, γιατί για όσους ήταν δίπλα στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόνο εύκολο δεν ήταν αυτό που κατάφερε ο σύλλογος φέτος.
Το τραπέζι παρατέθηκε στο «Marea all day coffe restaurant» στο λιμάνι Μεσολογγίου ιδιοκτησία του Θανάση Παπουτσόπουλου.
Το παρών εκτός από τα μέλη της ομάδας έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Τάκης Παπαχρήστος καθώς και Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Δυτικής Ελλάδας κ. Θανάσης Μαυρομάτης ο οποίος συνοδευόταν από τον άμεσο συνεργάτη του κ. Γιώργο Παπαδόπουλο.
Το θέμα που κυριάρχησε όπως ήταν λογικό είχε να κάνει με την επόμενη ημέρα της ομάδας η οποία όπως φαίνεται φαντάζει πολύ δύσκολη, καθώς η υπάρχουσα διοίκηση στην σημερινή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στη Μικρή Αίθουσα του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νιας (πρώην Νομαρχία) αναμένεται να υποβάλει την παραίτηση της.
Περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα το οποίο αναμένεται να απασχολήσει τους φίλους της ομάδας του Μεσολογγίου το φετινό καλοκαίρι, θα γίνουν γνωστά μετά την σημερινή Γενική Συνέλευση.
aitosports.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.