Τελευταια Νεα

27 Ιουν 2020

Νίκη Πανιωνίου επί της Ξάνθης... "έπιασε" τον Παναιτωλικό στους 21 βαθμούς

Ένας αποφασισμένος Πανιώνιος επικράτησε 2-1 της Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη, έπιασε τον Παναιτωλικό στους 21 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την ακριτική ομάδα, για το ολικό come-back στα πλέι-άουτ.
Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδεικνύεται ο Πανιώνιος που έγινε η πρώτη ομάδα με τρεις νίκες στα πλέι-άουτ, αφού με γκολ των Μαξίμοβιτς στο 30’ και Τσιλούλη στο 66’ πήρε το πολύτιμο τρίποντο με 2-1. Με αυτή τη νίκη οι «κυανέρυθροι» έπιασαν στην βαθμολογία τον Παναιτωλικό με 21 πόντους και ματς περισσότερο και βρίσκονται σε απόσταση βολής από την Ξάνθη και συγκεκριμένα στον έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο μια ασυνεννοησία του Λισγάρα με τον Σάο Μπέντο, για να έρθει ένα γκολ δώρο γι’ αυτούς και να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Κι αφού ο Κότνικ τους κράτησε μπροστά στο σκορ με μια εκπληκτική επέμβαση στο 54’ σε κεφαλιά του Κασάδο, έφτασαν στο 2ο τέρμα με τον Σωτήρη Τσιλούλη να σκοράρει και πάλι για 3η φορά στην διαδικασία των πλέι-άουτ. Η Ξάνθη είχε δοκάρι στο 87’ με τον Στάρτζεον και κατάφερε να μειώσει με πέναλτι του Φοσέ στο 90+3’ που κέρδισε ο Γκαργκαλατζίδης από τον Λυμπεράκη.

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Παπανικολάου, Μαξίμοβιτς (79’ Ευαγγέλου), Λυμπεράκης, Παπαγεωργίου (56’ Άρτσε), Τσιλούλης (87’ Δούμτσιος)

Ξάνθη: Σαο Μπέντο, Μπεξιβανίδης, Λισγάρας (55’ Σόσα), Κασάδο, Καρασαλίδης, Τέρκι, Τζουρίσκοβιτς (46’ Στάρτζεον), Μπαριέντος (62’ Γκαργκαλατζίδης), Καμαρά (46’ Μουλέν), Ντε Αμορίμ, Κάστρο (78’ Φοσέ)




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.