Τελευταια Νεα

27 Ιαν 2020

Ήττα εντός από ΠΑΟΚ για το Μεσολόγγι 2008

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 της μαχητικής ομάδας του Μεσολόγγι 2008 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Εθνικής κατηγορίας γυναικών. 
Ωστόσο, η αναμέτρηση επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό της Βάσω Λαζανά στη διάρκεια του πρώτου μέρους. Η Πατρινιά παίκτρια του Μεσολόγγι 2008, από τις κορυφαίες παίκτριες στην φετινή σαιζόν για την ομάδα, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλη παίκτρια τραυματίστηκε στον αστράγαλο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και σήμερα θα χειρουργηθεί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι πού περνά σε δεύτερη μοίρα, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δικαιολόγησε την ξέφρενη πορεία του που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια.
Το Μεσολόγγι 2008 ήταν αρκετά μαχητικό καί έδειξε ότι δικαιολογημένα βρίσκεται στην 4 η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά η ποιότητα και η εμπειρία των " ισοβίων πρωταθλητριών" παικτριών τού ΠΑΟΚ ήταν καθοριστικός παράγοντας πού έκρινε την έκβαση του αγώνα.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια τού αγώνα η Κολομβιανή παίκτρια του ΠΑΟΚ Betancourt που αυτή την φορά μπορεί να μην σκόραρε ( σπάνια συμβαίνει αυτό), αλλά δημιούργησε και τα τρία γκολ τής ομάδας του ΠΑΟΚ. 
Στο 30' μετά από καλοκτυπημενο κόρνερ της Betancourt και αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων η Smilikovic με προβολή από κοντά κάνει το 0-1. 
Στο 54' σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ η Betancourt αφού απέφυγε την Μοκκα " σερβίρει" έτοιμο γκολ στην Βαρδαλή που κάνει το 0-2. 
Στο 65' η Betancourt με πανομοιότυπο τρόπο γυρίζει στην Αγρινιωτισσα διεθνή παίκτρια του ΠΑΟΚ Κακαμπουκη πού εύκολα κάνει το 0-3. 
Η διαιτησία των Πετρόπουλου, Τραγουλια και Ανδριανού ( ΕΠΣ Αχαΐας), με λάθη.
Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στην πολύ καλή απόδοση των νεαρών ταλαντούχων παικτριών τής ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιωτοπουλου Άννα Μαρία πού πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις και την Βατσικα Βάσια που πρόσθεσε άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: Παναγιωτοπουλου, Γρομητσαρη, Τζουμερκιωτη(66' Παναγιωτακοπούλου), Μοκκα, Λαζανά Β.( λ.τραυμ. 34' Ευθυμίου),, Βατσικα, Αυγέρη, Γιαννακά, Βράνα-Τριανταφύλλου(λ.τραυμ.79' Πετσινη Β), Μαρκουτσα Δ(84' Παπαδογεωργου)., Μαλισιωρα. 
ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Δημητρίου (74' Δοιραναη), Μητκου, Smilikovic, Χατζηγιαννιδου , Στράντζαλη (85' Ζώτου), Βαρδαλή, Γκάτσου, Πούλιου Ρ.(65' Πατερνα), Κακαμπουκη, Betancourt (89' Ακριβακη)

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.