Τελευταια Νεα

20 Αυγ 2019

Επίσημη πρώτη για Αστέρα

Επίσημη "πρώτη" για τον Αστέρα Μεσολογγίου όπως αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.
Η ανακοίνωση:

Το ταξίδι για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2019-20 στην Α' Κατηγορία ξεκίνησε για τον Αστέρα, τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, το απόγευμα, στο Ενωσιακό Στάδιο Μεσολογγίου, με την πρώτη συνάντηση διοίκησης, παικτών και προπονητικού team.
Μέσα σε ένα ζεστό και ευδιάθετο κλίμα, νέοι και παλιοί παίχτες της ομάδας συγκεντρώθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Ιωάννη Ντζιβανάκη. Με νέα πρόσωπα που πρόκειται να ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες από τη Διοίκηση, με πολλούς παίκτες από το περσινό ρόστερ αλλά και με κάποιες απουσίες παικτών οι οποίοι αναμένονται να ενσωματωθούν στις επόμενες μέρες στην προετοιμασία, ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική περίοδος. Παρόντες στην έναρξη προετοιμασίας έδωσαν ο νέος βοηθός προπονητή κ. Μάκης Σταθής καθώς και ο νέος Γενικός Αρχηγός της Ομάδας κ. Ντέμης Χαμοσφακίδης, όπου μετά τιο καθιερωμένο καλωσόρισμα της Διοίκησης, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας και ανακοινώθηκε στους παίκτες το πρόγραμμα των προπονήσεων για τη φετινή προετοιμασία.
Παρόντες, επίσης, στη πρώτη συγκέντρωση ήταν αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: η "ψυχή" του Αστέρα Αντώνης Σταμάτης, ο επί πολλά έτη πρώην Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Σταμάτης, ο νυν πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Σταμάτης και ο έφορος Βασίλης Σταμάτης, όπου ευχήθηκαν σε όλους τους παίχτες και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.