Τελευταια Νεα

17 Αυγ 2019

21 χρόνια μετά στην Α' κατηγορία... πρόσκληση στους φιλάθλους

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου κάνει γνωστό ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α' κατηγορία και καλεί τους φιλ΄ςθλους να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.
Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου, κατόπιν πρόσκληση της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακρνανίας για δήλωση συμμετοχής για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2019-20 στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, αποφάσισε η ομάδα να συμμετάσχει σε αυτή τη Κατηγορία, αποδεχόμενη τη σχετική πρόσκληση. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας θα αγωνισθεί στην Α' Κατηγορία, μετά από 21 χρόνια συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα, όπου θεωρούμε μεγάλη τιμή, χαρά αλλά και δικαίωση της ιστορίας και της παρουσία της ομάδας στο τοπικό ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας.
Διοίκηση, προπονητικό team και ποδοσφαιριστές δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες του νέου πρωταθλήματος και της νέας Κατηγορίας που προέκυψε, έχοντας πίστη ότι η ομάδα, με το αξιόμαχο δυναμικό που διαθέτει θα πραγματοποιήσει θετική πορεία στο νέο πρωτάθλημα.
Καλούμε τους φιλάθλους της πόλης μας να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και ελπίζουμε ότι θα σταθούν αρωγοί και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όπως όλα αυτά τα χρόνια!!« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.