Τελευταια Νεα

26 Ιουλ 2019

Με “Project Μικροί” τη νέα σεζόν η ΑΛΦΑ 93

Με “Project Μικροί” τη νέα σεζόν η ΑΛΦΑ 93
Η ΑΛΦΑ 93 πιστή στις αρχές της και στη φιλοσοφία της , στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ της ΕΣΚΑΒΔΕ θα στηριχτεί φέτος στους “2002”, στους αθλητές που κατάφεραν να πάρουν το Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ της ΕΣΚΑΒΔΕ της σεζόν 2017-18 και να προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ. Η πλειοψηφία του φετινού ρόστερ της ομάδας στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ θα αποτελείτε από παιδιά και εφήβους γεννημένα το 2002,2003 και 2004.
Στόχος μας είναι να μπουν οι μικροί μας αθλητές σε μια δύσκολη κατηγορία , όπου θα “ετοιμαστούν” και για το Εφηβικό Πρωτάθλημα καθώς και φέτος θα είναι στόχος η πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Ενώ παράλληλα και στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παίζει ελκυστικό και σύγχρονο μπάσκετ.
Τα εγχείρημα είναι δύσκολο αλλά η πρόκληση είναι μεγάλη και όλη η οικογένεια της ΑΛΦΑ 93 Αγρίνιο Basketball , από τη διοίκηση και τους προπονητές μέχρι τους γονείς αθλητών και τους ίδιους τους αθλητές, θα στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις της έτσι ώστε το εγχείρημα να στεφτεί με επιτυχία.
Ουσιαστικά τη φετινή σεζόν παίρνει σάρκα και οστά ο στόχος που είχαμε θέσει όταν πριν κάποια χρόνια ξεκινούσαμε σαν ΑΛΦΑ 93 αυτή την προσπάθεια, να έχουμε δηλαδή μια πρότυπη ακαδημία όπου οι μικροί αθλητές της πόλης μας θα θέλουν να έρθουν στην ΑΛΦΑ 93 και να εξελίσσονται μέχρι τη στιγμή που θα στελεχώνουν την Ανδρική ομάδα και έπειτα να κάνουν το βήμα παραπάνω αγωνιζόμενοι σε Εθνικές κατηγορίες όπως οι Γιώργος Κόκκιος (Στρατώνι - Β εθνική) και Δημήτρης Παπαχρήστος (ΑΟ Αγρινίου - Α2 εθνική).

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.