Τελευταια Νεα

26 Ιουλ 2019

Ο Φίλλιπος Σφαέλος κρατά στα χέρια του τύχη του Ναυπακτιακού Αστέρα

Ο Φίλιππος Σφαέλος είναι αυτός που θα ηγηθεί στο νέο διοικητικό σχήμα του Ναυπακτιακού σύμφωνα με ανάρτηση του nafpaktianews..gr.
Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν λίγα λεπτά με τον Φίλιππο Σφαέλο μας ενημέρωσε ότι θα είναι αυτός που θα ηγηθεί στο νέο διοικητικό σχήμα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.
Ο Φίλιππος Σφαέλος ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες να βγάλει τον Ναυπακτιακό από το διοικητικό αδιέξοδο φαίνεται ότι τα κατάφερε και πλέον θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ομάδα της Ναυπάκτου με το γνωστό παράγοντα ο οποίος ήταν αυτός που άλλαξε την μοίρα του Ναυπακτιακού Αστέρα στο παρελθόν θα είναι αυτός που θα εγγυηθεί και το μέλλον του.
Σε αυτό το μέλλον όμως όπως μας είπε θέλει όλους του φίλους του Ναυπακτιακού Αστέρα στο πλευρό του και όσους μπορούν να βοηθήσουν έμπρακτα με ότι μέσο έχουν ούτος ώστε να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.
Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Φίλιππος Σφαέλος προχωρά μαζί με το διοικητικό συμβούλιο που θα ανακοινωθεί όλα τα αγωνιστικά θέματα δίνοντας ξανά ελπίδα σε μια από τις ιστορικές ομάδες του νομού μας.
Εδώ αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι ο Ναυπακτιακός Αστέρας θέλει την ενίσχυση από όλους μας ηθικά και οικονομικά για να μπορέσει να βρει το δρόμο του και να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πατά γερά στα πόδια της όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και το διοικητικό.
nafpaktianews.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.