Τελευταια Νεα

13 Ιουλ 2019

Ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ ο ΑΟ Αγρινίου

Τη συμφωνία με τον  προπονητή   Θόδωρο Παπαχρήστο  ανακοίνωσε ο ΑΟ Αγρινίου. Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι συνεργάτης του και προπονητής στην παιδική ομάδα θα ειναι ο Βασίλης Βασιλόπουλος ενώ χρέη γυμναστή θα εκτελεί ο Αγγελος Φραγκούλης ο οποίος θα ανήκει και στο ρόστερ.
Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Θόδωρο Παπαχρήστο. Άμεσος συνεργάτης του και προπονητής στην παιδική ομάδα θα είναι ο τεχνικός που μας οδήγησε στην άνοδο στην Α΄ Κατηγορία, ο Βασίλης Βασιλόπουλος. Στο τεχνικό τιμ στη θέση του γυμναστή της ομάδας θα βρίσκεται ο Άγγελος Φραγκούλης, ο οποίος θα είναι και στο ρόστερ την επόμενη σεζόν. Το Δ.Σ.

« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Α ρε Γιώργο Νακο ήσουν ο τελευταίος των ρομαντικών προέδρων. Κρίμα για την ομάδα και τα παιδιά που ήταν εκεί. Δυστυχώς ακόμη και το ερασιτεχνικό προσπαθούν να το μεταλαξουν σε κάτι άλλο..ποιοι από τους παίχτες που θα πάρει ο αο Αγρινίου θα πονέσει την ομάδα όπως τα παιδιά του παο;που θα παίξουν παιδιά σαν τον καρατσαλο τον Στεφανίδη τον Σπύρακο το Παπαβασιλείου τα γκουρνελακια τον κρανια τα παπαθανασακια που έδιναν την ψυχή τους για την ομάδα. Εσύ κι αυτά τα παιδιά οι τελευταίοι των ρομαντικών. Μακάρι να έρθουν ΑΕκ ή να αναστήσουν κάνα χωριό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.