Τελευταια Νεα

13 Ιουλ 2019

Οταν υπάρχει θέληση και μεράκι γι' αυτό που αγαπάς

Με τίτλο "Οταν υπάρχει θέληση και μεράκι γι' αυτό που αγαπάς" στη σελίδα του Αρη Αιτωλικού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται για τη λύση που δόθηκε με το γηπεδικό στα τμήματα υποδομής του συλλόγου από τον πρόεδρο Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστων ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, Φλώρο  Γεώργιο.
Αναλυτικά:

Πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου, όταν ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ επανερχόταν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας, έπρεπε να βρεθεί λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα, ο χώρος που θα έκαναν προπόνηση τα τμήματα της ομάδας μας (ανδρικό - παιδικό - Junior), διότι το Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές (γνωστοί άγνωστοι) και η μεταφορά των τμημάτων εκτός Αιτωλικού, ήταν αδύνατη.
Τη λύση στο πρόβλημα την έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστης και σημερινός πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστων ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, Φλώρος Γεώργιος. Με προσωπική του εργασία σε διάστημα ενός έτους , κατάφερε να μετατρέψει ένα χωράφι, στον οικισμό Νησάκι (Αστροβιτσα) Αιτωλικού, σε ένα μικρό πανέμορφο προπονητικό κέντρο για την αγαπημένη του ομάδα, τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
Πολλά ΜΠΡΑΒΟ και Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από όλη την "οικογένεια" του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ!!!
Υ. Γ. Τα προβλήματα στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού παραμένουν άλυτα μέχρι και σήμερα...


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.