Τελευταια Νεα

21 Ιουν 2019

Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Μιχάι

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα βρήκε σε όλα με τον Παναιτωλικό και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό του Παναιτωλικού έκλεισε ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Αγρινίου και ο νεαρός στόπερ θα υπογράψει τις επόμενες μέρες με τους Πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Ενέα Μιχάι θα βάλει την τζίφρα του σε τετραετές συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 21χρονο στόπερ του Παναιτωλικού. Μόνο που τώρα οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και πολύ σύντομα ο Μιχάι αναμένεται και επίσημα να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα» για να έρθει από το Αγρίνιο στη Θεσσαλονίκη και να συμπληρώσει την τετράδα των κεντρικών αμυντικών δίπλα σε Βαρέλα, Κρέσπο και Ίνγκασον.

Ο ΠΑΟΚ εκτός από χρήματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής-αγοράς του Μιχάι, συζητάει με τον Παναιτωλικό για την παραχώρηση του 19χρονου στόπερ της Κ19, Γιάννη Μιχαηλίδη, με τη μορφή δανεισμού.

Ο Μιχάι τις δύο τελευταίες σεζόν ήταν βασικό στέλεχος του Παναιτωλικού τις δύο τελευταίες σεζόν και ήδη μετράει 49 επαγγελματικές συμμετοχές!

gazzeta.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.