Τελευταια Νεα

21 Ιουν 2019

Δηλώνει συμμετοχή.... ανακοινώνεται το Νέο διοικητικό συμβούλιο

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η επαναληπτική γενική συνέλευση για την ΑΕΜ παρουσία λιγοστών φίλων της ομάδας και μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Μπιλάλης η επαναληπτική συνέλευση έγινε μετά την τοποθέτηση πριν μιας εβδομάδας παρευρισκόμενου ο οποίος δεν προσήλθε σήμερα, που έκανε λόγο για ενδιαφέρον ανθρώπου να αναλάβει της τύχες της ομάδας, ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει ενοχλήσει κάποιον από την τωρινή διοίκηση όποτε απ ότι φαίνεται αν και εφόσον ήταν υπαρκτό το ενδιαφέρον παύει και να υφίσταται.
Αυτό που επισημάνθηκε ήταν ότι το τωρινό συμβούλιο έχει αναλάβει εκτός των υποχρεώσεων της φετινής χρονιάς, να δηλώσει μέχρι τις 5 Ιούλιου την ομάδα στην Γ΄ Εθνική ώστε το Νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει τα επόμενα 24ωρα να βρει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική και με την «βούλα».
Όσον αφορά το νέο συμβούλιο και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αν οι συζητήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους έχουν αίσια κατάληξη τότε σίγουρα θα αναδειχθεί μια δυνατή διοίκηση, ενώ πολύ πιθανή φαντάζει και η αλλαγή προέδρου.
Πάντως το μόνο σίγουρο όπως συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι ότι πρέπει ο καθένας όπως μπορεί να βοηθήσει έμπρακτα και όχι με λόγια την προσπάθεια της ομάδας του Μεσολογγίου στην επιστροφή της μετά από πέντε χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες.
aitosposrts.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.