Τελευταια Νεα

6 Ιουν 2019

Συνεχίζει στο Σεριφάτο Αιγίου η Αντιγόνη Σιάσου

Το τέρμα του Σερφάτου Αιγίου θα συνεχίζει να υπερασπίζεται και τη νέα σεζόν η τερματοφύλακας Αντιγόνη Σιάσου.
Η έμπειρη τερματοφύλακας το ανακοίνωσε στο προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ευχαρίστησε τη διοίκηση και την προπονήτρια της ομάδας.
Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Θέλω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω μέσα από την καρδιά μου που για τρίτη χρονιά μου κάνουν την τιμή να φορέσω την φανέλα του ΑΙΓΙΟΥ ΣΕΡΙΦΑΤΟΥ....... Σε μια υπέροχη διοίκηση που πανω απ ολα έχω να κάνω με πραγματικούς ανθρώπους..... Και στην προπονητρια μου Elena Kalashnikova που είναι μεγάλη μου τιμή να την έχω προπονήτρια.... Αυτή την ομάδα την αγάπησα πραγματικα και θέλω να την δω στα μεγάλα σαλόνια της Α1.... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΧΕΙΜΏΝΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΚΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΛΙΜΑ..............

Υ.Σ... Όπως είχα πει στον Πρόεδρο Κωστής Παπασταύρου Αν δεν πανηγυρίσω την άνοδο στην Α1 ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ....!!!!!!! 


« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Σε ευχαριστω Αντιγόνη μου για τα ειλικρινη λόγια σου. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πρεπει να πω σε 'σένα που μας τίμησες με την ανιδιοτελή σου και φιλοτιμη προσωπικότητά σου. Ακόμα "ΘΥΣΙΑΣΕΣ" τις στιγμές από της πολυαγαπημένη σου οικογένεια και ήσουν στις επάλξεις των αγώνων Μας. Φτωχά τα ευχαριστώ μου και τα λόγια μου σ' αυτά που Μας έδωσες, αλλα ειναι λογια Αγάπης και λογια Σεβασμού προς εσένα. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ο Προεδρός σου: Κωστης Παπασταύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.