Τελευταια Νεα

3 Μαΐ 2019

Να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα με «τρίποντο» κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει ο Παναθηναϊκός

Να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα με «τρίποντο» κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει ο Παναθηναϊκός για ψυχολογικούς λόγους. Ελάχιστος κόσμος την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.  
Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την Κυριακή την σεζόν κόντρα στον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι όπου θέλει να κλείσει την αγωνιστική περίοδο, όπως την ξεκίνησε. Με νίκη για καθαρά ψυχολογικούς λίγους. Η πορεία των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα σημαδεύτηκε από δύο εντυπωσιακούς γύρους. Ο πρώτος εντυπωσιακά θετικός και ο δεύτερος εντυπωσιακά αρνητικός. 
Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να δώσει ευκαιρία σε αρκετούς «αναπληρωματικούς» ενώ δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του, τους τιμωρημένους Δώνη, Κουρμπέλη, Οικονόμου, Ινσούα αλλά και τους εδώ και καιρό τραυματίες Μαυρομμάτη και Μπουζούκη.
Αυτό το παιχνίδι μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να δει πράγματα από όσους πάρουν φανέλα βασικού ενόψει και της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης του ρόστερ.
 Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη τέθηκε και ο Νίκος Βέργος, ενώ εκτός παρέμεινε ο άρρωστος Γιάννης Μπουζούκης και οι Μαυρομμάτης, Άλτμαν, Σέχου, Ξενόπουλος που έκαναν ατομικό, μαζί με τον Κουλιμπαλί που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν προθέρμανση, ακολούθως ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.
Ολοταχώς για αρνητικό ρεκόρ
Από κει και πέρα, το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι άδειο. Ο κόσμος έχει... παγώσει για τα καλά, η αλλαγή της ώρας (16:00 αντί για 19:00) σίγουρα δεν βοηθάει και όλα δείχνουν αρνητικό ρεκόρ για την τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης κόπηκαν 2.058 εισιτήρια, μία... επίδοση που αποτελεί την χαμηλότερη για φέτος ενώ στο Κύπελλο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΙ μόλις 570.

gazzeta.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.