Τελευταια Νεα

3 Μαΐ 2019

Βλέπει τελικό η Άρσεναλ... ανοιχτοί λογαριασμοί για Τσέλσι και Αϊντραχτ

Η ομάδα του Λονδίνου νίκησε 3-1 την Βαλένθια και είναι φαβορί για πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Προβάδισμα και για την Τσέλσι μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Η Άρσεναλ πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Βαλένθια στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Γιουρόπα Λιγκ κι έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι λονδρέζοι έκαναν ανατροπή, καθώς βρέθηκαν να χάνουν στο ξεκίνημα του αγώνα. Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης, η Τσέλσι πήρε ισοπαλία 1-1 από την Άιντραχτ στην Γερμανία και έχει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.
Άρσεναλ – Βαλένθια 3-1
Η Βαλένθια άνοιξε το σκορ στο Λονδίνο στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Ντιακαμπί, αιφνιδιάζοντας την Άρσεναλ, αλλά η ομάδα του Έμερι είχε τις «απαντήσεις» πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους λονδρέζους ήταν ο Λακαζέτ, ο οποίος ισοφάρισε στο 20’ και πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 2-1 για την Άρσεναλ. Ο ίδιος παίκτης είχε τεράστια ευκαιρία για να πετύχει και τρίτο γκολ στο δεύτερο μέρος (69’) αλλά δεν πλάσαρε σωστά τον γκολκίπερ της Βαλένθια.
Τελικά η ομάδα του Λονδίνου έκανε το 3-1 στο 91’, με τον Ομπαμεγιάνγκ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των Ισπανών και να δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στην Άρσεναλ.
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τσέλσι 1-1
Η Άιντραχτ  εκμεταλλεύτηκε την δύναμη της έδρας στο ξεκίνημα του ματς κι έβαλε δύσκολα στην Τσέλσι. Η γερμανική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Γιόβιτς στο 24’ αλλά η Τσέλσι έφτασε στην ισοφάριση στο 45’, με ωραίο σουτ του Πέδρο.
Στο δεύτερο μέρος οι λονδρέζοι έφτασαν πολύ κοντά στο 2-1 καθώς είχαν δοκάρι σε φάουλ του Λουίζ στο 59’, ενώ μεγάλη ευκαιρία είχε στο φινάλε και η Άιντραχτ. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και η Τσέλσι έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση, καθώς η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Αγγλία.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.