Τελευταια Νεα

3 Μαρ 2019

Βόλεϊ: Με το δεξί στους αγώνες ανόδου τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη


Δελτίο Τύπου
Πραγματοποιώντας τη καλύτερη φετινή τους εμφάνιση την κατάλληλη στιγμή, τα κορίτσια μας κέρδισαν το μεσημέρι του Σαββάτου τον Πανηπειρωτικό, στον πρώτο αγώνα της σειράς για την άνοδο. Η ομάδα μας κέρδισε με 3-0 σετ στα Ιωάννινα και με τη νίκη αυτή έσπασε το πλεονέκτημα έδρας, που είχε η ομάδα του Πανηπειρωτικού και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την άνοδο.
Νευρικό ξεκίνημα και από τις δύο ομάδες, λόγω και τις κρισιμότητας του παιχνιδιού, θα βρίσκονται κοντά στο σκορ στους πρώτους πόντους του σετ. Κάπου εκεί η ομάδα μας με όπλο το σέρβις και διατηρώντας τη τακτική της, θα ανεβάσει την απόδοση της, θα ξεφύγει στο σκορ και θα κατακτήσει το σετ με 25-17.
Με τον ίδιο τρόπο θα ξεκινήσουν τα κορίτσια μας και στο δεύτερο σετ. Με εξαιρετική άμυνα, σωστές επιλογές και διατήρηση της τακτικής μας οι αθλήτριες μας θα βρίσκονται μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του σετ. Οι αθλήτριες του Πανηπειρωτικού θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν προς το τέλος του σετ, σωστές επιλογές από τα κορίτσια μας και θα έχουμε το 25-20. Το σετ επισκιάστηκε από το τραυματισμό της βασικής πασαδόρου της ομάδας των Ιωαννίνων, στην οποία ευχόμαστε περαστικά.
Στο τρίτο σετ τα κορίτσια μας θα μπουν αποφασισμένες να τελειώσουν το παιχνίδι, με όπλο το σερβίς και με υψηλή απόδοση δεν θα αφήσουν περιθώρια και θα το κατακτήσουν με 25-10, φτάνοντας στο τελικό 3-0 σετ.
Ικανοποίηση στην ομάδα μας για την νίκη και την αγωνιστική απόδοση της ομάδας. Η ήττα από την ομάδα του Πανηπειρωτικόυ στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, που στοίχισε το πλεονέκτημα έδρας πείσμωσε τις αθλήτριες μας, οι οποίες δούλεψαν σκληρά στις προπονήσεις στις δυο εβδομάδες που μεσολάβησαν μέχρι το χθεσινό παιχνίδι.
Τώρα η ομάδα μας χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να πετύχει το στόχο της ανόδου, στον αγώνα που θα γίνει στις 16/3 στην έδρα μας.
Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης (Σακκαρέλης Παντελής - Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νεκταρία, Γαβρίνα Νάνσυ, Παπανίκου Αρετή , Καστανά Τασούλα, Μπαούρδα Νικολέτα, Τζώρτζη Δήμητρα, Σταμουλακάτου Έφη, Λάζαρη Ξένια, Ρώσση Άννα-Μαρία, Αβτζή Υακίνθη.
http://aitosports.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.