Τελευταια Νεα

17 Μαρ 2019

Βόλεϊ: Πρωταθλημα και άνοδος στη Β' Εθνική για τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη

ΔΕΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μία τεράστια νίκη ολοκλήρωσαν τα κορίτσια μας τη φετινή χρονιά, νίκη που τους εξασφάλισε την άνοδο στη Β΄Εθνική. Το μεσημέρι του Σαββάτου κέρδισαν τον Πανηπειρωτικό, στο κλειστό του Μεσολογγίου, παρουσία αρκετού κόσμου, με 3-1.
Η κρισιμότητα του παιχνιδιού θα επηρεάσει και τις δυο ομάδες στο ξεκίνημα. Κοντά στο σκορ οι δυο ομάδες, θα πηγαίνουν πόντο πόντο μέχρι τα μισά του σετ. Αρκετά λάθη και νευρικότητα, θα είναι τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μέχρι εκείνο το σημείο. Η ομάδα μας θα ανεβάσει την απόδοση της μετά τα μισά του σετ, θα κρατήσει την ψυχραιμία της και θα κατακτήσει το σετ με 25-18.
Κακό ξεκίνημα για την ομάδα μας στο δεύτερο σετ. Οι αθλήτριες μας θα χάσουν την ψυχραιμία τους, θα κάνουν πολλά λάθη και θα δώσουν το δικαίωμα στην ομάδα από τα Ιωάννινα να ξεφύγει στο σκορ και να κερδίσουν το σετ με 16-25.
Στο τρίτο σετ τα κορίτσια μας θα μπουν αποφασισμένες και με πίεση από τη θέση του σερβίς θα ξεφύγουν από νωρίς στο σκορ, ανεβάζοντας την απόδοση τους. Δεν θα αφήσουν κανένα περιθώριο για αντίδραση στην αντίπαλη ομάδα και θα φτάσουν στη κατάκτηση του σετ με 25-17.
Συγκλονιστικό το τέταρτο σετ, καθώς η ομάδα μας θα ξεκινήσει αγχωμένη και οι αθλήτριες του Πανηπειρωτικού θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Τα κορίτσια μας θα βρίσκονται πίσω στο σκορ με 15-21 και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα οδηγηθεί στο πέμπτο σετ. Στο σημείο εκείνο οι αθλήτριες μας θα δείξουν χαρακτήρα θα πιέσουν από το σερβις και θα πλησιάσουν στο πόντο τις αντίπαλες. Με σωστές επιλογές και χωρίς λάθη θα γυρίσουμε το σετ και θα φτάσουμε στο 26-24 και στο τελικό 3-1.
Τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας καθώς στη δεύτερη χρονιά της επαναλειτουργίας του τμήματος κατάφερε να φτάσει στην άνοδο στη Β΄Εθνική. Μια ομάδα πραγματικά οικογένεια, που αντιμετώπισε με ηρεμία όλες τις δύσκολες στιγμές που εμφανίζονται μέσα στη χρονιά και με αθλήτριες που πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν και έχουν εξαιρετικό χαρακτήρα. Σημαντικός παράγοντας και τα άτομα που τρέχουν τα θέματα του τμήματος κ. Μπελέκου Βασιλική (Πρόεδρος του Χαρίλαου Τρικούπη), Σακκαρέλης Παντελής και Πέτρος Διαμαντόπουλος, οι οποίοι πραγματικά αγκάλιασαν την προσπάθεια των κοριτσιών μας. Συγχαρητήρια σε όλους.
Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης (Σακκαρέλης Παντελής - Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νεκταρία, Γαβρίνα Νάνσυ, Παπανίκου Αρετή , Καστανά Τασούλα, Μπαούρδα Νικολέτα, Τζώρτζη Δήμητρα, Σταμουλακάτου Έφη, Λάζαρη Ξένια, Ρώσση Άννα-Μαρία, Αβτζή Υακίνθη, Παπανικολάου Κύρα, Άσπα Ρισβά.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.